Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Aki sokáig egyedül marad, annak mi az oka?
Momentán én is megvagyok pasi nélkül. A szexet megoldom baráttal, az meg nem hiányzik, hogy valaki megmondja, hogyan éljek, mennyit dolgozzak.
25/N
Én barátnőmnek is volt előttem egy közel 3 éves kapcsolata, szakítottak és majdnem 2 évig nem volt senkije.
A magyarázata annyi volt, mert kérdezte tőle, hogy nem érezte úgy hogy készen állna egy új kapcsolatra, pedig járt emberek közé, meg én is egy baráti társaságban ismertem meg akik egyszer elhívták bulizni, és akkor mondta hogy nincs párja már régóta, de nem is akart, már rég kiheverte a volt kapcsolatát, de ő kereste az igazit mert voltak ugyan ismerkedései is, ahogyan írták az előttem szólóak hogy nem érezte úgy hogy hosszú távú kapcsolata lesz velük, és ezért inkább hanyagolta.
Aztán jöttem én a képbe, sokáig beszélgettünk, interneten, meg találkozgattunk, is aztán 2 hónap után már jött a szerelem és összejöttünk.
májusban leszünk 1 éve együtt.
Köszönöm az aggódást, de nem teszem tönkre az életem. A karrieremre koncentrálok, dolgozok éjjel-nappal, hétvégén a barátaimmal vagyok, nekem ez így jó. Az előző kapcsolatom arról szólt, hogy "ezt ne csináld, azt ne csináld, foglalkozz velem többet" aztán amikor ezeket megtettem, közölte, hogy nem én vagyok a nagy ő. Hát köszönöm, ebből most egy ideig elég volt. Majd ha jön valaki, aki nem így áll a dolgokhoz, akkor beszélgetünk róla, hogy feladom a kényelmes és önálló szingli létem. Sehová nem rohanok, semmivel nem vagyok elkésve, és nekem így jó.
25/N (7-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!