Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha szabályosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szabályosan rettegek, szorongok, hogy a külsőm miatt nem fogk majd tetszeni ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tök kedvesnek tűnik meg minden, naponta rám ír, de még csak fészbukon beszélgettünk, képet is csak ott látott rólam és tartok tőle, hogy majd élőben nem fogok neki tetszeni,ha találkozunk és utána soha többé nem fog keresni, sőt még le is fog tiltani és persze elmondja az összes barátnőjének, hogy milyen ronda fiúval találkozott. :(

Tény, hogy nem vagyok egy álomfiú, tudom, hogy nem is érdemlek még barátnőt sem a ronda külső adottságaim miatt. Igazából ez a lány sem egy álomcsaj, de nekem nem is a külső a lényeg, hanem a lány jelleme, személyisége. Én nem is vágyom olyan lányra, aki szép, de belül üres és szívtelen, ilyen lányból rengeteget ismerek már. Egyszer is akartam járni egy nagyon csúnya, de jellemre kedves lánnyla, de végül ő is csak barátnak akart, gondolom jobb külsejű fiúra vágyott ő is, mint minden lány. :(

Nem értem miért fontos ennyire a külső a lányoknak, ha én is képes vagyok lejjebb adni és csúnya lánnyal is hajlandó lennék járni. :(

2013. márc. 26. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
szegény csaj... remélem nem tudja hogy azt gondolod róla hogy nem egy álomcsaj...
2013. márc. 26. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ja,ez nem szép kijelentés volt!De akkor is hülyeség,hogy-Nem érdemlek barátnőt,mert csúnya vagyok!Butaságot ne írjál fiam,mi az,hogy nem érdemelsz?!
2013. márc. 27. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:

"nem is érdemlek még barátnőt sem a ronda külső adottságaim miatt"

Ezek után miről beszélünk miért beszélgetsz akkor vele?

Költözz ki az erdőbe remetének.

2013. márc. 27. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!