Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szorongok társaságban? Help pls
1 éve jött ez kb ki rajtam ( miután kirakott a barátnőm ) , nemtudom van e összefüggés de folyamtosan szorongok társaságban , még haverok társaságában is , idegenek között főleg , mindig lefele nézek , nem merek megszólalni , nehezn nyílok meg , mindig azt veszem észre , hogyha esetleg uj embereket ismerek meg , vagy simán utcán megyek mindenki rajtam röhög
miért van ez ?
Kicsit elvesztetted a bizalmadat az emberekben. Megesik ha valaki olyat csinál amire nem számítottunk...
Pszichológushoz menni felesleges. A gondjainkat úgyis nekünk kell megoldanunk. Szedd össze magad, keress új barátnőt az kicsit növeli majd az önbizalmadat. :)
Én sem küldenélek "dilidokihoz" a barátnőd elhagyott ami megviselt és így jött ki rajtad - most képzeld el akit durván megcsal az asszony X év házasság után mondjuk a tesójával vagy évekig kufircolta a gyerekkori legjobb barátja- az vajon hogy viselkedik utána...
Szóval fel a fejjel és csajozz be!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13
A cicológus meg azt fogja mondani, hogy a gyerekkorodban kell keresni a problémát és ajánlani fog valami kamumegoldást. Áltudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!