Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szorongok társaságban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szorongok társaságban? Help pls

Figyelt kérdés

1 éve jött ez kb ki rajtam ( miután kirakott a barátnőm ) , nemtudom van e összefüggés de folyamtosan szorongok társaságban , még haverok társaságában is , idegenek között főleg , mindig lefele nézek , nem merek megszólalni , nehezn nyílok meg , mindig azt veszem észre , hogyha esetleg uj embereket ismerek meg , vagy simán utcán megyek mindenki rajtam röhög

miért van ez ?

2011. márc. 10. 21:55
1 2
 11/14 Fuuton ***** válasza:
Nézz Naruto Shippudent!!
2011. márc. 13. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:

nem kell neked orvos, hidd el:) sajnálom, hogy az a csaj ennyire elvette az önbizalmad, lépj túl rajta, tudod, sztem minden okkal történik, biztos vagyok benne, hogy nem benned van hiba, hanem abban a csajban volt.

próbálj ismerkedni megint, vedd lazábban a dolgokat.

''a ki nem mondott gondolataidért senki sem fog emlékezni''

Szóval én ajánlanám kezdésnek az msn.t, gyakorlásra kiváló és arra hogy újra belejöjj a beszélgetésbe. és talán még sikerül egy szuper csajt megismerned, ahogyan nekem is:D

sok sikert!

2011. márc. 13. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Biztosan annak a lánynak kinyíltál majd szépen valami miatt dobott és nagyon megbántott. Ezért most úgy gondolod tudat alatt, hogy inkább csöndben maradsz, elzárkózol, és nem kockáztatsz senkivel/sehol sem, nehogy végül ismét úgy járj.

Előfordult velem is hasonló.

Állj hozzá tudatosan, hogy ki akarsz szállni ebből a felfogásból!

Találj egy hobbit, ami igazán érdekel.

Mindig ha kétségeid adódnak tudd: "Erős vagyok, megbirkózom az akadályokkal!"

2011. márc. 13. 17:03
 14/14 anonim ***** válasza:
ismerős a helyzet... velem is ez van kb
2011. márc. 13. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!