Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bulizós csajok közelébe szorongok, a komoly csajok közelében meg nem. Normális dolog ez? Mitől lehet?
"Pedig izgalmasabbnak, érdekesebbnek találom a bulizós, pörgős csajokat."
1. Pont ezért. Ők jönnek be neked. Azok mellett akik nem jönnek be természetesen nem fog szorongani az ember fia.
2. Nincs elég önbizalmad és érzed hogy azt a kicsit is ami van simán le tudnák rombolni a bulizós csajok (nyilván te is hallottál sztorikat hogy melyik srácot milyen durván küldték el az ilyen lányok)
Talán mert nem tudsz mit kezdeni a feléd áradó energiabombával, amivel a pörgősebb lányok rendelkeznek.
Holott a nyugodtabb lányokkal lépést tudsz tartani.
Szituációtól függ ám a legtöbb esetben, hogy egy lány épp "bulizós" vagy "komoly". Amelyiknek csak egyik oldala van a kettő közül, ott valami nem stimmel. Amúgy meg nyilván annak a közelében szorongsz, akinél szeretnél bevágódni. A másik meg, hogy lehet hogy mivel, mint mondtad, te kevésbé vagy pörgős, meg szociális, ilyen téren gyengébbnek érzed magad náluk, tudat alatt kevesebbre tartod magad.
Én is féltem gimiben a bulis csajoktól, itt egyetemen a koleszban meg rájöttem, hogy aki napközben teljesen rendes, értelmes, komoly lány, buliban az is hamar "partyállattá" válik. Ők is csak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!