Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok vak lánnyal? Komoly kapcsolat céljából.
Netes társkeresőn nézelődtem,s láttam egy szimpatikus lányt,aki sajnos vak. :( Már napok óta azon gondolkodom,hogy felvegyem-e vele a kapcsolatot.
Attól tartok,kölcsönös szimpátia esetén,(levélváltások,beszélgetések után)a személyes találkozáskor nem tudnám hogy kell kezelni ezt a számomra nagyon szokatlan helyzetet,de megbántani sem szeretném.
Mert ebben a szemét mai világban,ahol pár forintért,vagy egy mobilért megvernek,megkéselnek embereket,szerintem egy vak embert sokkal jobban kell óvni,félteni,de gondolom túlzásba sem szabad esni,mert az már talán sértő lehet.
Mondjuk ez nem nagyon érdekelne,de később,ha minden jól alakulna,nem tudom mit szólnának a családtagjaim,barátaim,haverok,ha egy vak lány lenne a barátnőm...
...Aztán ha még tovább megyek,(tudom már nagyon előre szaladtam az időben,hisz még a kapcsolatot sem vettem fel vele)de ezeken a nagyon fontos dolgokon is sokat gondolkodtam,s nem tudom hogy működnének,mint pl.:
gyerekvállalás,háztartás vezetés,meg még vagy ezer más dolog ami egy látó embernek teljesen hétköznapi,és különösebb gondot nem okoz.
Azzal ne törődj, hogy ki mit szól a kapcsolatodra, ha szereted. Azzal törődj, hogy képes leszel e egy csomó mindenről lemondani az életben például olyan dolgokról, amiket egészséges emberek tesznek. Nehéz ügy ez. A gyengén látók és a vakok jól elvannak egymással, tehát élik az életüket. Hogy te miként lennél meg vele, azt kipróbálhatod. Menj el a vakok kiállítására a népligetbe, és ott kipróbálhatod, megismerheted, milyen vakon élni.
Sajnálatból ne kösd össze az életedet vele. Ha szereted, akkor pedig mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!