Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok vak lánnyal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok vak lánnyal? Komoly kapcsolat céljából.

Figyelt kérdés

Netes társkeresőn nézelődtem,s láttam egy szimpatikus lányt,aki sajnos vak. :( Már napok óta azon gondolkodom,hogy felvegyem-e vele a kapcsolatot.

Attól tartok,kölcsönös szimpátia esetén,(levélváltások,beszélgetések után)a személyes találkozáskor nem tudnám hogy kell kezelni ezt a számomra nagyon szokatlan helyzetet,de megbántani sem szeretném.

Mert ebben a szemét mai világban,ahol pár forintért,vagy egy mobilért megvernek,megkéselnek embereket,szerintem egy vak embert sokkal jobban kell óvni,félteni,de gondolom túlzásba sem szabad esni,mert az már talán sértő lehet.

Mondjuk ez nem nagyon érdekelne,de később,ha minden jól alakulna,nem tudom mit szólnának a családtagjaim,barátaim,haverok,ha egy vak lány lenne a barátnőm...

...Aztán ha még tovább megyek,(tudom már nagyon előre szaladtam az időben,hisz még a kapcsolatot sem vettem fel vele)de ezeken a nagyon fontos dolgokon is sokat gondolkodtam,s nem tudom hogy működnének,mint pl.:

gyerekvállalás,háztartás vezetés,meg még vagy ezer más dolog ami egy látó embernek teljesen hétköznapi,és különösebb gondot nem okoz.

2012. jan. 26. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
neked Krizbai Teca kell?...:D
2012. jan. 26. 22:09
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Azzal ne törődj, hogy ki mit szól a kapcsolatodra, ha szereted. Azzal törődj, hogy képes leszel e egy csomó mindenről lemondani az életben például olyan dolgokról, amiket egészséges emberek tesznek. Nehéz ügy ez. A gyengén látók és a vakok jól elvannak egymással, tehát élik az életüket. Hogy te miként lennél meg vele, azt kipróbálhatod. Menj el a vakok kiállítására a népligetbe, és ott kipróbálhatod, megismerheted, milyen vakon élni.

Sajnálatból ne kösd össze az életedet vele. Ha szereted, akkor pedig mindenképp.

2012. jan. 26. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Jó lenne nekem egy gyengénlátó de gyönyörú lány. Mert akkor nem utasítan el végre valaki, hogy nem jó a külsóm.
2012. jan. 26. 22:17
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
De mi lenne, ha emberként kezelnéd? Kipróbálod, randiztok, ha működik, ok, ha nem akkor kiadod az útját. Szerintem ő sem akarná, hogy bárki szánalomból legyen vele.
2012. jan. 26. 22:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, neked, és meg ismerkedtek és tényleg komolyan gondolnád vele, akkor szerintem semmi akadálya, nincsen. Én dolgoztam olyan helyen ahol vakokkal is foglalkoztunk és, hidd el annyira tudnak az ők sajnos sötét világunkban tájékozodni, meg lepödnél. Ha találkozol vel, meg fogod látni, hogy nem teljesen ugy mozog, olyan bisztosan mint a tobbi ember, de a megszokott környezetében igen. Ki tudják festeni, magukat szépen, és olyan életvidámak tudnak lenni. A többi érzékszervük jol ki van fejlödve. Nekem a tapasztalatom velük nagyon jó volt. És nem kell rosszul érezd magad ha találkozol vele, nem kérik legtöbbjük az emberek sajnálatát, meg probálnak teljes életet élni ők is. Gyereket is tudnak nevelni, igaz kell segitség nekik, pláne mig a gyerek kicsi mert ismeretlen helyzet számukra de én láttam vak anyukát már aki a második gyerekét teljesen egyedül etette, tisztába rakta, stb. És ha a lány egy társkeresöre föl rakta magát, akkor neki is komoly szándékai vannak. És hidd el ezen a rágodáson ő is végig men, amin te jelenleg. Te kell boldog legyél nem a barátaid vele. Neked ez problémát jelent és képzeld neki milyen nagy leki erő kell ahoz, hogy ismeretlen emberrel bezséljen, ismerkedjen stb. Én szerintem irj neki, de ne hitegezsd semmivel, ne okozz neki fájdalmat, ha nem muszály. Ha meg nem möködik, nyugodtan mond meg vagy ird meg neki, nem fog meg sértödni. Sok sikert
2012. jan. 26. 22:28
 6/15 anonim ***** válasza:
5%
Nem, nem nézem le őket meg semmi ilyesmi, csak van rajta kívül rengeteg egészséges lány és hát na egy vak lánnyal azért mégsem teljes a dolog.
2012. jan. 26. 22:44
 7/15 anonim ***** válasza:
persze, még jobb is talán mint aki lát, mert nem a külsőt nézi :)
2012. jan. 26. 23:00
 8/15 anonim válasza:
Én egy vak fiú vagyok, és teljes mértékben önálló vagyok az életben!
2012. jan. 26. 23:59
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
Utolsó, ha vak vagy akkor hogyan tudsz írni? Vagy speciális a billentyűzeted?
2012. jan. 27. 07:53
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ő legalább nem utasítana el a külsőm miatt.
2012. jan. 27. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!