Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok vak lánnyal? Komoly kapcsolat céljából.
Netes társkeresőn nézelődtem,s láttam egy szimpatikus lányt,aki sajnos vak. :( Már napok óta azon gondolkodom,hogy felvegyem-e vele a kapcsolatot.
Attól tartok,kölcsönös szimpátia esetén,(levélváltások,beszélgetések után)a személyes találkozáskor nem tudnám hogy kell kezelni ezt a számomra nagyon szokatlan helyzetet,de megbántani sem szeretném.
Mert ebben a szemét mai világban,ahol pár forintért,vagy egy mobilért megvernek,megkéselnek embereket,szerintem egy vak embert sokkal jobban kell óvni,félteni,de gondolom túlzásba sem szabad esni,mert az már talán sértő lehet.
Mondjuk ez nem nagyon érdekelne,de később,ha minden jól alakulna,nem tudom mit szólnának a családtagjaim,barátaim,haverok,ha egy vak lány lenne a barátnőm...
...Aztán ha még tovább megyek,(tudom már nagyon előre szaladtam az időben,hisz még a kapcsolatot sem vettem fel vele)de ezeken a nagyon fontos dolgokon is sokat gondolkodtam,s nem tudom hogy működnének,mint pl.:
gyerekvállalás,háztartás vezetés,meg még vagy ezer más dolog ami egy látó embernek teljesen hétköznapi,és különösebb gondot nem okoz.
szia.
aha! simán. sőt, randiztam is nemlátó lánnyal, igazából.. most mondjam azt, hogy semmi különös? mert, valóban. semmi különös. aztán végülis, nem jöttünk össze, de nem emiatt. azóta belecsöppentem egy kis közösségbe és tudod, a világ egyik legboldogabb párja, akiket ismerek egy nemlátó lány meg egy látó srác. hatalmas arcok. :D
nyugodtan ismerkedjetek.. a családtagokat, haverokat le kell szarni, ha ökörségeket mondanak, mérgezik az egészet. az nem barát, aki emiatt hülyének néz meg fölöslegesen "aggódik". kifogáskeresés, fúj. nekem is itt pattogott a családom, de hogy hát akkor nekem kell főznöm meg takarítanom meg kiszolgálnom, meg ilyen.. nyomorult apróságok. egy frászt. ez nem erről szól. ez párkapcsolat-téma, nem látáspótlék leszel, hanem partner, társ, bla-bla. vágod. :)
sokkal egyszerűbb ez, mint gondolnád, bár tény, egy kicsit előrelátóbbnak kell lenni. az a lényege az egésznek, hogy legyél magabiztos és ne félj ettől az állapottól. elég lelombozó tud ám lenni, ha érződik, hogy kerülöd innen-onnan, nem mersz lépni stb. mert miért ne? bele kell csapni a lecsóba.
az, hogy az illető mennyire tűzrőlpattant vagy visszahúzódó, az részben neveltetés kérdése. van haverom, akit mindig nyúznak a kistesói, így aztán ahhoz képest, hogy vak, vagányabb, mint én, csak pislogok, mi a fenét csinál már megint. akadt olyan kísértem, aki rettegett megbízni másokban, még öt percre is.. remegett, félt stb. mert ők nem egy ilyen állapotként fogták fel, hanem sorscsapásként.
ha szimpatikus a lány, nyugodtan írj neki. ha eljuttok egy személyes találkozóig, igazából, annyi a dolgod, hogy kérd meg, szóljon, ha valamit szeretne. persze, automatikusan vigyázni fogsz rá, ne aggódj. ha meg van valami spéci igénye, majd szól.
megsúgom, a világ legegyszerűbb dolga közlekedni, kézenfogva - ;)))
(ha még parázol, írj egy üzenetet.. de azért nyugi, no para. segond.)
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat.Annak a két embernek,akik vették a fáradságot,és hosszabban megosztották velem a tapasztalataikat,külön köszönöm :).
Annyira nem gáz a külsőm,hogy csak vak lánynál lenne esélyem :).Nem emiatt tettem fel a kérdésem.
Talán nem a legjobban fogalmaztam,de nem állt szándékomban senkit sem megbántani.Soha nem néznék le egy testi fogyatékkal,sérüléssel élő embert.
Sőt,szerintem sok ép testben élő degenerált ember van,akik szóra sem érdemesek...
Döntöttem,megpróbálom felvenni a kapcsolatot a lánnyal :).
Örvendek hogy segithettem, ha sikerul vele a kapcsolatot fel venni akkor ird meg mire haladtal tapasztalatok stb. hátha az embereknek meg változtatná a véleményüket a te történeted
:) sok sikert !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!