Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bevállalnátok?
Egy kicsit fura a sztorid. Honnan vagy te jóban Milánóban élő huszonéves fickókkal 16 éves létedre?
És honnan ismered az ausztrált? Itt van? vagy csak volt, és reménykedsz visszarepül érted?
Egyébként a válaszom: szerintem egy 16 éves lányhoz nem való egy 23 éves fiú. A csaj túl fiatal, éretlen. Persze van, aki pont erre bukik, sosem lehet tudni.
23F
Bocsi, én most lányként írok,de én a távolság miatt semmiképpen nem. Nem bírom a távkapcsolatokat...
16/L
Nem. Hízelgő, ha egy kis csaj 1 találka, vagy pár kép alapján járni akar velem, de ez egy totálisan értelmetlen kapcsolat lenne, már ne haragudj. Bocs, ha nyers vagyok, de nem fog neked 5-10 évig a kezén élni, míg kiutazol hozzá és azért lássuk be, amilyen komoly lelki háttere van annak, hogy kiszemelted magadnak, nincs az az épp eszű ember, aki lekötné magát ilyen feltételek mellett.
Ettől függetlenül az ismerkedésre mindig nyitott vagyok és ha Ő is olyan mint én, akkor egy beszélgetőtársat mindenképp találatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!