Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Vagy ebből még ne vonjak le ilyen következtetéseket? én 25/L, ő olyan 28-30 lehet kb.
Figyelt kérdés
Ahol dolgozom, abban az épületben több iroda van. Nem ismerem a fiút, csak reggelente szoktam látni a portással beszélgetni, nem tudom, h. hol dolgozik, de talán az épületnek lehet vmi karbantartója v. sofőr, ilyenek, de nem is ez a lényeg. Ha köszönünk egymásnak, mindig mosolyog, a múltkor felhúzta a szemöldökét is közben. :) Én is mosolygok rá, de mondjuk én amúgy is olyan vagyok, h. ha köszönök vkinek, akkor rámosolygok picit. De ő nem tudom, h. milyen, ha másnak köszön, mert hát azt nem látom. A múltnap mentem épp haza, és ott volt lent az ajtó közelében, persze mosoly, köszönés, és most kivételesen úgy csuktam be az ajtót, h. nem csak elengedtem mögöttem (ilyen csapóajtó, szóval nem kell kilinccsel becsukni), hanem rendesen megfogtam, és közben hátranéztem, és láttam, h. ő is engem néz, meg persze én is őt az üvegajtón keresztül.2012. jan. 26. 09:48
1/7 anonim válasza:
ugy látom,olyan mint én.Én is szeretek várni egy kicsit mielőtt leszólitom a kiszemektet,mert akkor az igazi mikor már látom,hogy kiván engem és már várja,hogy mikor fogom leszólitani.Szóval biztos,hogy tetszel neki,szerintem várj,ő majd megteszi az első lépést,csak viszonozd a mosolyokat :)
20F
2/7 anonim válasza:
Ahol dolgozom, abban az épületben több iroda is van. Rengeteg lány, nő dolgozik itt, különböző cégeknél. Rendszeresen összefutok velük portán, lépcsőházban, dohányzó helyen. Köszönök, mert látásból ugye ismerem őket és így illik. És közben mosolygok mindegyikre. Hátha valamelyiknek bejövök és farokvégre kaphatom ...
3/7 anonim válasza:
Szerintem ennyi alapján ne képzelegj semmit, felsleges energia pazarlás. Majd ha meg is szólít és beszélgetést kezdeményez, netalántán még el is hív valahová: na abból tudhatod, hogy úgy tetszel neki, hogy azzal mész is valamire.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is várj amíg ő nem kezdeményez. Vaaaagy kutakodj, kérdezősködj, hogy ki is lehet, de visszafogottan, nehogy megtudja. Sok szerencsét hozzá!
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát. Hát nagyon úgy tűnik, h. tetszem neki. Azóta már meg is szólított, beszélgettünk is párszor. Úgy érzem, jól alakulnak a dolgok. :)
2012. febr. 7. 13:31
7/7 A kérdező kommentje:
Ezzel le is zárom ezt a kérdést, többet már nem fogom olvasni a válaszokat.
2012. febr. 8. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!