Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, olyan lehet, hogy valaki bevallja nektek érzelmeiteket, és ti szabályosan megharagudtok rá?
Barátságban voltam egy lánnyal (mindketten 21), egyszer sikerült is kávéznom vele. Akkor az a találkozó jónak sikerült, tovább maradtunk mint ahogy terveztük, bár csak apróbb utalásokat adhattam hogy ez fontos, azt nem mondhattam meg, hogy többet akarok, mert látszott rajta, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra.
Sajnos többször nem sikerült találkozni, bennem ez a dolog azonban nagy súly volt, igyhát elmondtam... azóta jelöltem FB-n, ahol sohasem igazolt vissza, 1 hónap után mondta, hogy most nem akar többet, én leirtam hogy OK, kicsit bővebben, nem értette hogy miért igy kellett történnie, én meg elmagyaráztam, de erre sem válaszol.
Most megharagudott? Légyszi ne azt irjátok, hogy "nem kellesz neki" mert már lemondtam róla, tehát fölösleges.
azt írtad, hogy látszott rajta, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra.
szóval sztem ez a gond. valószínűleg nem haragszik rád csak nincs tisztába a saját érzéseivel. (amik persze koránt sem biztos, hogy feléd írányulnak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!