Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetek? Szabályosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek? Szabályosan civakodik egyik-másik fiú rajtam (? )

Figyelt kérdés
Egy sráccal nagyon közeli kapcsolatba kerültem, nagyon jól megértjük egymást, barátkozunk...A többi fiú pedig állandóan beszólogat annak a fiúnak akivel sokat beszélgetek éppen. Most ezt a srácot is elkezdték oltogatni interneten, névtelenül, hogy mi van, csak nem tetszek neki? Az egész osztály előtt alázzák meg. Nagyon félek, hogy emiatt talán el fogunk távolodni egymástól. Nem értem miért van ez. Ráadásul ez az internetes dolog nagyon gyerekesre sikerült, szóval valószínűleg féltékenykedés van ott is a háttérben. Mit ajánlotok? Ne foglalkozzak vele, és ha a srác is nagyon kedvel, akkor nem megy a kapcsolatunk rovására? Tehetetlen vagyok, mivel az illető az arcát sem vállalja fel. 15/L
2011. ápr. 14. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
hányadikos vagy? 9.? beszarok hogy ilyen szar osztályba kerültél, gimibe általába már nem ennyire gyerekesek az emberek. A többi fiú meg irigy kis bu.zik. Szerintem szarjátok le őket, ne is vegyétek emberszámba az ilyeneket nézzétek levegőnek, ha oltogatnak vagy valami ne is figyelj rájuk!
2011. ápr. 14. 22:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Na igen. Szerencsére nem mindegyik ilyen, de azért akad egy pár. Nem gondoltam, hogy a féltékenység idáig fajulhat...oO
2011. ápr. 14. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem feltétlenül rád féltékenyek, hanem a srácra hogy lányokkal is barátkozik, és ezt is sokszor irigylik mert amekkora tapló pö.csök nekik ez nem megy.
2011. ápr. 14. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!