Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus randihelyek "visszahódítás" céljából? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy ideje szakított velem a barátnőm (én voltam a hibás!), de nagyon megbántam és hiányzik, szeretem. Tényleg! Abban már benne van, hogy beszélgessünk, szóval el nem küld, ezért szeretném valahova elhívni/elvinni, ahol tudnánk rendesen beszélgetni. Valami romantikus, meghitt helyre gondoltam, ahol normálisan meg tudok vele mindent beszélni, és talán majd vissza is tudom szerezni (remélem).
Ti milyen helyszínt javasolnátok?
Nagyon fontos! Légyszi tényleg normális választ adjatok!
Köszi!
24F
2013. márc. 24. 19:05
11/11 anonim válasza:
Szerintem egy nagy parkba vidd és qzert legyen nagy mért akkor kevesebb az esélye h lesznek körülöttetek. Nem tudom milyen helyek vannak pécsen de ez bevallhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!