Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus randihelyek "visszahódítás" céljából? (többi lent)
Sziasztok!
Egy ideje szakított velem a barátnőm (én voltam a hibás!), de nagyon megbántam és hiányzik, szeretem. Tényleg! Abban már benne van, hogy beszélgessünk, szóval el nem küld, ezért szeretném valahova elhívni/elvinni, ahol tudnánk rendesen beszélgetni. Valami romantikus, meghitt helyre gondoltam, ahol normálisan meg tudok vele mindent beszélni, és talán majd vissza is tudom szerezni (remélem).
Ti milyen helyszínt javasolnátok?
Nagyon fontos! Légyszi tényleg normális választ adjatok!
Köszi!
24F
én még nem vagyok olyan tapasztalt, de azt tudom hogy ha egyszer valaki kidob.. akkor csinálhatsz bármit nem fog visszavenni, ha mégis, akkor sem lesz ugyan olyan.
szerintem
első válaszoló: még tényleg nem vagy tapasztalt...
szinte bármi jó, a lényeg, hogy új hely legyen, amihez még nem kötődnek emlékek
virág, sárm, kedvesség, jó duma
sok sikert! ;D
Köszi a választ, de légyszi tényleg helyszíneket írjatok.
Egy próbát úgy érzem akkor is megér, főleg, hogy már nem küld el, beszél velem, szóval látom rajta, hogy talán annyira nem haragszik már. Ezért szeretném újrakezdeni, vagy legalább megpróbálni, hogy benne lenne-e. Úgyhogy tényleg helyszínre adjatok tippet légyszi!
A játszótérnél kicsit romantikusabbra gondoltam:P , de azért kösz a tippet.
De tényleg komolyan kérdezem, szerintetek hova kéne elvinnem? Mi lehet romantikus, meghitt hely ebben a szituban? A duma, virág, kedvesség biztos meglesz, de nem tudom mi legyen az az új hely. Ti mit gondoltok?
Nem írtad, melyik városban laksz!
Ha Budapestről van szó ajánlom a Zöld Teknős teaházat!
Eléggé meghitt és romantikus hely [link]
Akár beszélgetni is jó, meg flörtölgetni is, és viszonylog olcsón meg lehet úszni! :)
Köszi Zozole, ezt is meg az üzenetet is!
Egyébként bárki írhat, nem muszáj pécsieknek, szóval nem konkrét helyekre gondoltam, bármi lehet. Mondjuk egyre inkább arra gondolok, hogy inkább a természetben kéne, az nyugisabb és meghittebb talán, mint egy étterem vagy valami beülős hely, ahol többen vannak. Ti mit gondoltok? De persze akkor nem pont most, ebben az időben, kicsit ha melegebb lesz. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!