Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a normális pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális pasik?

Figyelt kérdés
Szép, intelligens, humoros lánynak tartom magam, mégsem találok hozzám illő párt, pedig az elvárásaim nem túl nagyok (nagyjából hasonló paraméterekkel rendelkező embert keresek). Velem van a probléma, vagy tényleg ennyire el vannak cs*szve a mai palik? Miért mindegyik csak dugni akar? Hova járjak ismerkedni, hogy esetleg ráakadjak egy normális férfira?

2013. márc. 24. 18:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A normális pasik mindenhol ott vannak.

Nem, igazából nincsenek elcseszve, nem illettetek össze, de pont nem vall nagy intelligenciára ezért ujjal mutogatni bárkire.

Nem, nem mindegyik csak dugni akar, de ha valaki mégis, szíve joga...

És a szórakozóhelyeket, bárokat szerintem is szkippeld, én sem veszem komolyan az ott megismert nőket (lehet bizonyítani persze, de szkeptikus vagyok.)

22/F

2013. márc. 25. 00:15
 22/28 anonim ***** válasza:

És hol lehet veled ismerkedni kérdező? :)

Megyét írj!

2013. márc. 25. 12:44
 23/28 anonim ***** válasza:
51%

Bocsánat! 17, éves, tehát középiskolás - minek jársz te bárokba meg szórakozóhelyekre ismerkedni??

Nem vagyok maradi azt hiszem - bár kicsit idősebb, mint te - de ha most ezt csinálod, mi lesz később? Ennyi idősen én a suliban, különb. táborokban, meg edzésen, koripályán stb ismerkedtem, nem bárokban!

A helyedben nem csodálkoznék a srácok hozzáállásán!

2013. márc. 25. 12:55
 24/28 anonim ***** válasza:
19/F magas helyes fiú vagyok, beszélgetni szívesen beszélgetnék veled. :-)
2013. márc. 25. 14:46
 25/28 anonim ***** válasza:

Itt vagyok :)

Hol laksz?

20/f

2013. márc. 25. 15:10
 26/28 anonim ***** válasza:
10-es.ha 4 hónapja "csak"barátkoztok ott nincs vágy egyiktekben sem,főleg:férfi az ijen? Kedves lányok:egy férfinál-ha kívánatos neki a lány,a randi után pár órával erős here fájdalom lép fel,ami 4-5óráig is eltart!Ezért nem értem némely f.fi hogy bírja hónapokig sex nélkül?Tehát ez az oka amiért annyira rámenősek a pasik.Attól rendes lehet,meg kell adni neki,mert máshová megy!
2013. márc. 25. 22:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Utolsó: a herefájdalmat illetően tud magán könnyíteni a pasi, de hosszú távon nem egészséges dolog, hogy feszülnek a mirigyei, ez sajna tény...

Persze a ffi részéről is létezik türelem, no de nem hónapokig...

2013. márc. 25. 22:50
 28/28 anonim válasza:
itt!
2016. aug. 25. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!