Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális pasik?
A normális pasik mindenhol ott vannak.
Nem, igazából nincsenek elcseszve, nem illettetek össze, de pont nem vall nagy intelligenciára ezért ujjal mutogatni bárkire.
Nem, nem mindegyik csak dugni akar, de ha valaki mégis, szíve joga...
És a szórakozóhelyeket, bárokat szerintem is szkippeld, én sem veszem komolyan az ott megismert nőket (lehet bizonyítani persze, de szkeptikus vagyok.)
22/F
És hol lehet veled ismerkedni kérdező? :)
Megyét írj!
Bocsánat! 17, éves, tehát középiskolás - minek jársz te bárokba meg szórakozóhelyekre ismerkedni??
Nem vagyok maradi azt hiszem - bár kicsit idősebb, mint te - de ha most ezt csinálod, mi lesz később? Ennyi idősen én a suliban, különb. táborokban, meg edzésen, koripályán stb ismerkedtem, nem bárokban!
A helyedben nem csodálkoznék a srácok hozzáállásán!
Utolsó: a herefájdalmat illetően tud magán könnyíteni a pasi, de hosszú távon nem egészséges dolog, hogy feszülnek a mirigyei, ez sajna tény...
Persze a ffi részéről is létezik türelem, no de nem hónapokig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!