Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális pasik?
Figyelt kérdés
Szép, intelligens, humoros lánynak tartom magam, mégsem találok hozzám illő párt, pedig az elvárásaim nem túl nagyok (nagyjából hasonló paraméterekkel rendelkező embert keresek). Velem van a probléma, vagy tényleg ennyire el vannak cs*szve a mai palik? Miért mindegyik csak dugni akar? Hova járjak ismerkedni, hogy esetleg ráakadjak egy normális férfira?2013. márc. 24. 18:52
2/28 anonim válasza:
nem fogsz olyat találni aki nem csak dugni akar, az az első a pasiknál utánna vagy jön érzelem vagy nem
3/28 anonim válasza:
Tehat egy sarmos, intelligens, humoros pasit akarsz.
Mint minden no. Miert varod el ezektol a pasiktol, hogy leragadjanak nalad, ha konnyeden talalhatnak ujabb es ujabb lanyokat.
Ezekkel a tulajdonsagokkal te is konnyeden talalsz ujat, ha a regi nem valt be.
4/28 anonim válasza:
Aaaj,könyörgöm ne általánosítsunk már! Nem minden srác dugni akar...
5/28 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Az a nonszensz, hogy az összes egy randi után elkezd célozgatni, hogy szívesen tudna az ágyában, tehát teljesen komolytalanok a szándékaik, pedig próbálok mostmár az idősebb, érettem korosztályból keresgélni...
2013. márc. 24. 19:01
6/28 anonim válasza:
Én normális vagyok, mégis elsősorban szexelni akarok. Persze a legjobb olyan nővel, akivel ezen kívül is jól összeillünk.
7/28 anonim válasza:
A normalitás mióta a fizikai adottságok függvénye?
8/28 anonim válasza:
1-es vagyok.
én is 17 vagyok, de en nem nezek ki annyinak,szoval nem tettszenék.
irj privit, ha akarsz!
9/28 A kérdező kommentje:
Nem a fizikai tulajdonságok alapján lesz valaki normális, erről szó sem volt. Itt a probléma a nők semmibe vételével van, és azzal, hogy 5 pasivól 4 eszközként kezeli őket...
2013. márc. 24. 19:08
10/28 anonim válasza:
Hát igen...a te korosztályod v idősebbek nagy része szexre megy.keresgélj kitartóan :) am nem tudom milyen a stilusod,de ne öltözködj kihivoan,mert akk abbol is az jön le nekik h hu dejo lenne lefektetni :/ nehéz nekünk lányoknak komoly normális srácot találni...nekem sikerült :) 16/l vagyok,barátom 19 és 4 hónapja vagyunk együtt.eddig még nem volt semmi :) nem sietünk el semmit,ugy érzem hosszu lesz a kapcsolatunk.ezt csak azért mondtam h inspiráljalak.kitartás! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!