Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális pasik?
hol próbálsz ismerkedni ? :)
ja és ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy elküldjem a #2-es válaszolót a p*csába. De remélem nincs harag ketteske :)
én 18 éves fiú vagyok, normálisnak tartom magam, persze nekem is vannak hülyeségeim, de az ilyesmi hogy eszközként kezeljek egy lányt távol áll tőlem.
nekem inkább az tűnt fel hogy a lányok totálisan a külsőségekre mennek, hogy mennyire vagány a kiszemelt fiú, aztán meg csodálkoznak/csodálkoztok hogy ki vagytok használva, aki meg komoly kapcsolatra vágyik, és nem az a tipikus nagyszájú, mindig középpontban lévő csávó, azt észre sem veszitek
Szerintem próbálj kulturáltabb helyekre járni. Nem szeretek általánosítani, de a mai szórakozóhelyeket elnézve nem csoda, hogy nem jársz sikerrel. Nyilvánvalóan ott is találhatsz az elvárásaidnak megfelelő egyént, de szerintem nincs rá nagy esély.
Szerintem rossz ötlet a pártalálást erőltetni. Éld az életed, foglald el magad, és közben alakulni fognak kapcsolataid. A szépségnek, intelligenciának, humornak sokféle megnyilvánulási formája van, nem lehet csak így behatárolni, hogy ez az ember ilyen, az amolyan, és akkor ez ide jár, az meg amoda. :-)
Szóval nagyjából ugyanakkora esély van ilyen férfit találnod az utcán, mint a könyvtárban, vagy parkban, vagy a Balaton partján...
Én is hasonló cipőben járok, csak ugye én a másik oldalon vagyok. Nem járok buliba, se kocsmázni, ennek ellenére unalmasnak sem tartom magam. Szerintem a legnagyobb gond az, hogy mindenkinek nagyobbak az elvárásai a reálisnál. Mindenki szép, okos, humoros párt szeretne magának (és ezzel én is így vagyok:)), de valahogy mindig egy olyan eszménykép lebeg a szemünk előtt, ami miatt úgymond nem látjuk a fától az erdőt:)
Szerintem egyébként te szerencsésnek tarthatod magad, hogy több eszed van, mint a legtöbb lánynak, akik leállnak ezekkel az általad említett alakokkal. Lehet, hogy ők könnyebben találnak barátot, de vajon megéri-e?
A "normális" srácok pedig... hát, valószínűleg ott vannak, ahol a normális lányok... de hogy az a hely hol van, nem tudom. Ha valaki rátalál, írjon egy üzenetet nekem is:)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!