Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a normális pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális pasik?

Figyelt kérdés
Szép, intelligens, humoros lánynak tartom magam, mégsem találok hozzám illő párt, pedig az elvárásaim nem túl nagyok (nagyjából hasonló paraméterekkel rendelkező embert keresek). Velem van a probléma, vagy tényleg ennyire el vannak cs*szve a mai palik? Miért mindegyik csak dugni akar? Hova járjak ismerkedni, hogy esetleg ráakadjak egy normális férfira?

2013. márc. 24. 18:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

hol próbálsz ismerkedni ? :)

ja és ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy elküldjem a #2-es válaszolót a p*csába. De remélem nincs harag ketteske :)

2013. márc. 24. 19:11
 12/28 anonim válasza:

én 18 éves fiú vagyok, normálisnak tartom magam, persze nekem is vannak hülyeségeim, de az ilyesmi hogy eszközként kezeljek egy lányt távol áll tőlem.

nekem inkább az tűnt fel hogy a lányok totálisan a külsőségekre mennek, hogy mennyire vagány a kiszemelt fiú, aztán meg csodálkoznak/csodálkoztok hogy ki vagytok használva, aki meg komoly kapcsolatra vágyik, és nem az a tipikus nagyszájú, mindig középpontban lévő csávó, azt észre sem veszitek

2013. márc. 24. 19:14
 13/28 A kérdező kommentje:
Szórakozóhelyeken,bárokban,olyan helyeken, ahol általában sok ember gyűlik össze...
2013. márc. 24. 19:18
 14/28 anonim ***** válasza:
12-nek nagyon igaza van
2013. márc. 24. 19:23
 15/28 Antonius Caepio ***** válasza:

Szerintem próbálj kulturáltabb helyekre járni. Nem szeretek általánosítani, de a mai szórakozóhelyeket elnézve nem csoda, hogy nem jársz sikerrel. Nyilvánvalóan ott is találhatsz az elvárásaidnak megfelelő egyént, de szerintem nincs rá nagy esély.

Szerintem rossz ötlet a pártalálást erőltetni. Éld az életed, foglald el magad, és közben alakulni fognak kapcsolataid. A szépségnek, intelligenciának, humornak sokféle megnyilvánulási formája van, nem lehet csak így behatárolni, hogy ez az ember ilyen, az amolyan, és akkor ez ide jár, az meg amoda. :-)

Szóval nagyjából ugyanakkora esély van ilyen férfit találnod az utcán, mint a könyvtárban, vagy parkban, vagy a Balaton partján...

2013. márc. 24. 20:13
 16/28 anonim ***** válasza:

pl: itt... :)

24/F

2013. márc. 24. 20:20
 17/28 anonim ***** válasza:
Hol vannak a normális pasik? Ott, ahol nem veszitek észre őket. Aki kicsit csendesebb, szerényebb, az nem kell, mert az "unalmas".
2013. márc. 24. 20:25
 18/28 anonim ***** válasza:
#17 - válaszod csak a normális = unalmas axióma mellett lenne értelmezhető, ami alapvetően egy hibás koncepció. Mindazonáltal az megjegyzendő, hogy statisztikailag ritka az objektíve jóképű, intelligens és vicces, humoros férfi - pont úgy, mint a vonzó, és hasonlóan jó belső tulajdonságokkal rendelkező nő.
2013. márc. 24. 21:16
 19/28 anonim válasza:
Egyen talán nem mindegyik csak dugni akar csak a többség és ezért hiszitek hogy mindenki olyan...
2013. márc. 24. 21:20
 20/28 anonim válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok, csak ugye én a másik oldalon vagyok. Nem járok buliba, se kocsmázni, ennek ellenére unalmasnak sem tartom magam. Szerintem a legnagyobb gond az, hogy mindenkinek nagyobbak az elvárásai a reálisnál. Mindenki szép, okos, humoros párt szeretne magának (és ezzel én is így vagyok:)), de valahogy mindig egy olyan eszménykép lebeg a szemünk előtt, ami miatt úgymond nem látjuk a fától az erdőt:)

Szerintem egyébként te szerencsésnek tarthatod magad, hogy több eszed van, mint a legtöbb lánynak, akik leállnak ezekkel az általad említett alakokkal. Lehet, hogy ők könnyebben találnak barátot, de vajon megéri-e?

A "normális" srácok pedig... hát, valószínűleg ott vannak, ahol a normális lányok... de hogy az a hely hol van, nem tudom. Ha valaki rátalál, írjon egy üzenetet nekem is:)

17/f

2013. márc. 24. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!