Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti férfiak. Hány éves lenne a legfiatalabb lány akit bevállalnátok? És a legidősebb nő?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 20:07
1/14 anonim válasza:
Nekem már volt 25 éves pasim 1 évig,nagyon jó volt,csak el kellett utaznia külföldre dolgozni,ezért lett vége a kapcsolatunknak.
15/L
2/14 anonim válasza:
előző: férfinak érzed magad?
Amúgy 18 év körül még elmenne ha elég érett, a maximum viszont olyan 32-35 év kb.
26/F
3/14 kolosszus22 válasza:
Legfiatalabb 17-18, az alatt semmiképp, legidősebb kb. 40, ha jól tartja magát és dögös.
5/14 anonim válasza:
18 a minimum és velem egykorú + egy-két év a maximum
6/14 anonim válasza:
Nekem 17 eves lenne, de max szexre. Jaras kb 20 evtol kezdodne 30 ig. Es szex kb 38ig.
Egyebkent 26 evesen volt egy kalandom egy 36 eves novel.
F,28
7/14 anonim válasza:
Bár én csak ma lettem 24 de azért válaszolhatok. Attól függ mire. Lefeküdni már olyan 16 tól és olyan 40 évesig.
8/14 anonim válasza:
Szex: 16-40(vagy ezen felül kicsit, ha valami megfog benne)
Komolyabb: 22-28 (ez sem annyira szigorú korlát)
26F
9/14 anonim válasza:
31 éves vagyok.A mennyasszonyom 19 ez alá nem mentem, nem is mennék, a maximum 45.
10/14 anonim válasza:
20/F vagyok, őőő felfele max 27, lefele 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!