Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a külső alapján dönti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a külső alapján dönti el minden férfi ki érdemli meg a figyelmét és ki nem?

Figyelt kérdés
Ne mondjátok, hogy ez nem igaz, saját tapasztalatból mondom, ha van egy lány aki ostoba, idegesítő, de mellette feltűnően szép, esztétikus, sokkal inkább felkelti a férfiak érdeklődését, mint az átlagos kinézetű kedves, okos lány, akinek esélyt sem adnak, a szép lánynak pedig elviselik minden hülyeségét.
2013. márc. 22. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nincs sok kulonbseg a 2 kep kozott.

Mindenesetre nekem az elso jobban tetszik, termeszetesebbnek tunik szamomra.

2013. márc. 22. 21:47
 12/18 anonim ***** válasza:
#7: Nekem az első képen lévő csaj is nagyon bejövős, és nekem nagyon sok úgymond átlagos lány tetszett már, mint amilyen az első képen is látható. Nem a külsővel van a probléma, hanem azzal, hogy ki hogyan tudja eladni magát. Az igazság az lehet, amit írsz: nem hívja fel magára a figyelmet az illető. Ehhez nem feltétlenül a külső kell, bár az sem hátrány. A gond ott van, hogy ezek a lányok sokszor önbizalomhiányosak, fiúk társaságában általában megkukulnak, sokszor ők sincsenek tisztában a saját értékeikkel, ezért nem is tudják "reklámozni" magukat. A jobb külsejű lányok sem feltétlenül csak a külsejükkel hódítanak, gyakran sokat jelent az is, hogy lazábbak, közvetlenebbek, jobban megmutatják az értékeiket, ami esetleg kompenzálhatja a hibáikat is. Most gondolj bele: van esetleg egy olyan lány, aki hiába néz ki jól, de ezt nem hiszi el, és hiába okos meg kedves, gyáva nyusziként viselkedik, lerí róla az önsajnálat és az elégedetlenség, beleszürkül a tömegbe, és ha véletlenül hozzászól egy fiú, akkor elmenekül. Mit fognak gondolni róla a fiúk? Na ugye, hogy ugye. Talán ennek a lánynak is tennie kell(ene) valamit, hogy változzon a helyzete, ne mindig másokban keresse a hibát.
2013. márc. 22. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Hmm..Mert ugye van a szemünk ami lát,meg az "agyunk" ez a férfi ami feldolgoz,meg a tudja fene mi.Jön az 1000x elismételt szöveg ami igaz-külső és belső ez így együtt a nő..
2013. márc. 22. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:

"és ha véletlenül hozzászól egy fiú, akkor elmenekül."

Igen, ezt ismerem sajnos.

Kedves, ertelmes, aranyos, tokeletes lenne, aztan amikor kozelednek hozza "megijed", es onnantol a fejemre is allhatok, semmit nem fog erni.

2013. márc. 22. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszik az első, amit linkeltél. A második sem rossz, de az ilyen agyonsminkelteknek biztos van valami hátsó szándéka. 20/F
2013. márc. 22. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:

hát nekem egyik se keltené fel a figyelmem:D ha választani kéne inkább az 1., de azért valamit domboríthatna:P

egyébként igen, a külső megfog belső megtart.. bármennyire is jön be egy lány ha idegesítő és ostoba nem jövök vele össze, ugyan ez igaz fordítva is, ha számomra nem szép, viszont tök normális, intelligens, vicces stb akkor se, mivel ahogy mondtam... de ugye a szép is mindenkinek más:)

1 szóval legyen bejövős + belsője is stimmeljen, az olyan ostobák addig keltik fel a figyelmem - ha ismerkedést nézünk - ameddig nem tudom, hogy az :D

2013. márc. 22. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Most azért lássuk már, hogy mindkét lány egyformán szép, csak az egyik csillivilli, kisminkelt pitsa, a másik meg a girlnextdoor. Ezek közül meg kinek mi jön be.
2013. márc. 22. 23:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy látom, hogy a szép formás külső, csak egy ideig óráig kell, aztán kell a belső érték. Tehát azt tapasztaltam, hogy az intelligensebb férfiak, nem nagyon foglalkoznak a túlsúllyal, csak a bájos pofival, és ha a belső is bájos, akkor nyert ügyed van. Nagyon sok ismerősöm van, és mindegyiken van felesleg, de jobbnál jobb pasikkal vannak, ezalatt értem, hogy pénzesek, egyéniségek és nagyon normálisak, absolute nem felületesek. De ez kölcsönös, sem a csajnak nem számít a pénz, sem a csávónak, és a külső sem, és olyan szépen összejöttek. Mindegyiknek magas fizetés, és imádják egymást. Olyan embereket vonzunk be, amilyenek mi vagyunk!!!
2013. márc. 24. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!