Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem értené:
A nőre nagyobb hatással van a férfi illata és gesztusai, mint az, hogyan néz ki.
nem tudom, hogy fontosabb-e, azért ha egy pasi elég jól néz ki, nagyon oda lehet lenni érte. nekem általában a jól kinéző pasik tetszenek, de érdekes módon az utóbbi időben egy olyanért vagyok oda, akit fotóról tutira nem választanék. csak ugye ahogy élőben megismertem, olyan volt a stílusa, a humora, az tekintete, hogy teljesen magával ragadt.
szóval nem biztos, hogy fontosabb, vagy hogy mindig fontosabb, de előfordulhat ilyen. szerintem az adott nőtől is függ, és a nő hangulatától, meg a pasitól is. jól kinéző pasi mondjuk nehezen tudna olyan bénán viselkedni, hogy elzavarják...:)
az ember érzékei arra a leggyengébbek, ha szépet látnak :)
senki se mondja, hogy nincs így, mert így van...
az illatát nem érzed meg 10 méterről, de látod hogy esztétikus...
harmónia keresőek vagyunk!
ha meglátod külsőleg tetszik, de nem érzed a kémiát akkor tök mindegy mennyire jól néz ki az illető nem neked való...
amikor megszólal és megtalálod a ,,neked" szépet akkor elvarázsolt az illatával a kisugárzásával és a külsejével...
a külső fontos senki ne mondja, hogy nem az mindenkinek számít...
csak mindenkinek más a szép
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!