Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Bővebb lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebb lent.

Figyelt kérdés
A pasikat mindig csak a külsőm miatt érdeklem. Nincsenek barátaim, mert már mindegyik rám hajtott és barátnőim se, mert féltékenyek rám. Pl. volt egy nagyon közeli barátnőm és bemutatta a pasiját, aki szakított vele, mert megmondta a barátnőmnek, hogy tetszem neki. Rengeteget olvasok. A könyvekben a férfi főhősök mindig annyira tökéletesnek tűnnek, hogy az elvárásaim szinte teljesíthetetlenek. Sokat utazok külföldre, mivel modellkedek, de szeretnék végre egy pasit is. 18/L

2013. febr. 1. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedj arc nélkül a neten.
2013. febr. 1. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha te magad is a külsődet reklámozod, akkor mit vársz, hogy mi mást vegyenek észre benned?
2013. febr. 1. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Te mondtad: túl nagyok az elvárásaid...

Akkor add lejjebb őket és próbálj meg szolidabban öltözködni.

2013. febr. 1. 13:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem a külsőmet reklámoztam, csak leírtam a helyzetemet. Szerintem elég szolidan öltözködök. A barátnőim régebben azt mondták, hogy akármi van rajtam mindig kihívónak fogják tartani.
2013. febr. 1. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:

"A pasikat mindig csak a külsőm miatt érdeklem"

100%-osan egyetértek veled. Ó te szegény.

Legalább tudsz válogatni, meg elsőre a pasi is csak a külsődet fogja látni. Dehát majd megismer belülről is.

2013. febr. 1. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ezeket a teljesíthetetlen dolgokat felejtsd el. Szállj le a földre az igényeiddel!

Próbálj ismerkedni. A munkád közben nem tudsz?

2013. febr. 1. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:

18 évesen azért még ne aggódd halálra magad.:-) Engem is szeret az ég, nagyon szép lány voltam a te korodban (most sem vagyok csúnya, csak hát 35 évesen már én sem vagyok hamvas csibe). Kellemes külsővel meg kell tanulnod két dolgot kezelni:

1. Sokan akarnak maguk mellé pusztán dekorációs célokra, ezeket ki kell szűrni.

2. Csak azért, mert szép vagy, ne tartsd természetesnek, hogy neked a legjobb jár, mert így könnyen egyedül maradsz. A teljesíthetetlen elvárásokat jobb, ha elfelejted.

Vedd észre a szolidabb külsőt is, mert hatalmas szívet és lelket takarhat. Ez egyébként nem könnyű, mert ők sokszor nem mernek próbálkozni, eleve esélytelennek tartva magukat. Ami persze hülyeség. Idétlenül hangzik, de néha nekünk kell kezdeményezni, ha érdekel minket az illető.

De ez megoldódik magától is. Kár ezért idegeskedni.:-)

A férjem egy kopasz mackó, eszméletlen humorral és végtelenül békés természettel, hatalmas szexuális étvággyal. Nekem ez a legfontosabb. A külseje századlagos szempont.

2013. febr. 1. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

szia! megtudlak, érteni, hasonló helyzetben vagyunk, csak én nem modellkedek (bár már felkértek, de engem nem izgat a dolog).. az a tanácsom, hogy csak annak add ki az igazi énedet, önmagad, aki úgy látod, h megérdemli és legfontosabb: a legtöbb pasi (főleg aki ki is néz vhogy) legelőször szexre választ partnert, azaz külsőre, de! ha megismernek és meglátják, hogy te nem vagy az a fajta, akit könnyen ágyba lehet ráncigálni, és hogy benned több van, akkor tisztelni fognak és nem csak a külsődért fogsz kelleni, annak aki az igazi, (aki meg nem az igazi, az lelécel, de az azt jelenti, hogy ennek így kellett történnie:))

nekem sincs barátom, de tudom, hogy elfog jönni az a személy, aki ilyen, mert az, aki rendelkezik belső értékekkel, mindig megtalálja a neki valót:) szóval believe!:)

2013. febr. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!