Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú/férfi honnan tudhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú/férfi honnan tudhatja meg, hogy szép-e a lányok szemében?

Figyelt kérdés

Aki nem tartja csúnyának magát, de nem volt még párkapcsolata sem, és azt szeretné megtudni, hogy a külseje miatt-e.

Például weblap ahol egyenlő eséllyel indul mindenki és lányok pontoznak? Vagy ki kell próbálni nem írni semmi szöveget a társkereső oldalra?

2012. júl. 27. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

állj be a tükör elé és mondd: "tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb e vidéken" ha nem mond semmit, akkor ronda vagy. ha megszólal, szép.

remélem, tudtam segíteni

2012. júl. 27. 11:16
 2/8 anonim válasza:
A szépség szubjektív dolog.Biztos van olyan lány aki tökéletesnek lát és van olyan akinek egyáltalán nem jössz be,ezért szerintem tök fölösleges a fönt említett dolgokon gondolkoznod.Egy párkapcsolat nem csak a külsőn múlik,szerintem leginkább a személyiségen,illetve azon hogy 2 ember hogy érzi magát egymás társságába.Lehet hogy annyira akartad hogy összejőjjön egy kapcsolat hogy túlstresszelted magad,nem voltál elég laza, és az meglátszik,ha valamit nagyon görcsösen akarsz.Szerintem ne foglalkozz ezzel ennyire,sz*rj rá egy nagyot,légy pozitív,az igazit nem keresni kell,úgyis megtaláljátok egymást...
2012. júl. 27. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
engem a buszon meg szoktak nézni meg a buszról integetni, na meg néha mondják is lány barátaim így tudom magamról...:D
2012. júl. 27. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:

De igenis vannak szépek és nem annyira szépek. Nekem is általában azok a lányok tetszenek, akik másoknak is, és lehetőleg szép párt szeretnék. Most én azért nem tudom, hogy a lányoknak tetszem-e, mert vannak mellette és ellene szóló érvek is.

Ellene: társkeresőkön általában nem kapok választ, és a második szerelmem email címéről is azt kaptam egyszer, hogy "Nem tetszel és nem akarok veled járni."

Mellette: élőben viszont, pl. vonaton talán lett volna olyan aki jelzéseket adott volna, csak ők meg nekem nem teljesen jöttek be (pl. műköröm miatt) és amúgy sem nagyon merek élőben ismerkedni.

2012. júl. 27. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:

"Nekem is általában azok a lányok tetszenek, akik másoknak is"

Mondjuk barátaid lehet hasonlóak és hasonló a gondolkodásotok. Vagy csak te vagy ráállva a tömeg p*csákra.

"csak ők meg nekem nem teljesen jöttek be (pl. műköröm miatt)"

Ha emiatt nem is kezdesz el ismerkedni 1 lánnyal ,és csak azért nem akarsz vele járni, akkor jó h*lye vagy.

Amúgy meg, nem hiszem hogy a társkeresős ismerkedés túlzottan beválna.

2012. júl. 27. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Önbizalom nélkül esélyed sincs normális párkapcsolatra. Ha magadat nem tartod külsőleg elég jónak, akkor el lehet kezdeni sportolni, stílusos ruhákat venni stb.
2012. júl. 27. 12:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem önbizalomhiány, csak egyszerűen nem akarok leégni. Egyébként nincsenek barátaim, esetleg a keresztény főnököm, én viszont anti-keresztény vagyok, szóval az sem tökéletes...
2012. júl. 27. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:
ha privátba küldesz képet,akkor tudok véleményt mondani!
2012. júl. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!