Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van oylan férfi akinek bejönnek a duci (de szép) nők? Vagy aki ehhez vonzódik?
Figyelt kérdés
Légyszi pasik is Írjanak, hogy ha igen akkor mi tetszik rajta...2008. júl. 5. 15:59
1/10 anonim válasza:
Nekem (fiú vagyok) tökre bejönnek, főleg, ha igényesek magukra (nem dobják el magukat, csak mert ducik).
Hogy mi tetszik rajtuk?? Főként az, hogy nem csontrakéták. Valahogy a nagyon vékony lányok inkább olyan kisfiúsak, mint nőiesek. Nem tudom, hogy ezt így konkrétan meg lehet-e fogalmazni, egyszerűen csak jobban bejönnek, mint a vékonyak, és kész.
2/10 anonim válasza:
Szeretem ha húshoz érhetek és nem szúrkálnak össze a csontok. De ha belegondolsz hogy neked miért nem tetszik és elgondolod hogy nem vagyunk egyformák, akkor rájössz hogy épp az ellenkezője tetszik nekünk. Szerinted a sovány a csinos, sztem meg a sovány a gusztustalan :) Komprende?
3/10 A kérdező kommentje:
Jah tényleg nem derül ki a kérdésből..:) De én egy duci nő vagyok (21) és érdekelt h mi az ami vonz benneteket ebben, mert szép arcom van és nem aránytalanul vagyok duci, de vannak néha önértékelési problémáim, pl h ha oylan pasi érdeklődik irántam aki irtó jó pasi és stb.. akkor nem hiszem el h neki én kellek igazából..:S
2008. júl. 5. 16:52
4/10 anonim válasza:
Hidd el neki van ilyen! Nekem mindenfelé testalkatú nő bejön, ha szépnek találom.
5/10 anonim válasza:
Én nem vagyok az a vékony lány, és a páromnak pont ezért tetszettem meg. Tudod, én fél éve szültem, de az apuka lelépett, már a baba születése előtt. Nagyon el voltam keseredve, hogy senkinek nem fogok kelleni, mert kövér lettem. Pedig hát kövérnek nem nevezném magam, csak husinak. Aztán megismertem a páromat, aki nem győzi eleget mondani, hogy mennyire imádja a kis párnás csípőmet, meg az összes "tartozékomat" :))))
6/10 anonim válasza:
Ja, előző válaszoló vagyok, múltkor egyik fiú haverommal dumáltunk erről, és azt mondta, hogy a legtöbb pasi szerint a vékony nők jól néznek ki felöltözve, mert minden ruha jól áll rajtuk, de levetkőzve nagyon csúnyák (nem akarok senkit megsérteni, nem én mondtam), mert nincs rajtuk semmi hús.
7/10 anonim válasza:
Van!
Méghozzá azért, mert tényleg nőiesek: mindenük megvan, ami egy nőnek kell! És ráadásul sokszor még jó kedvük is hozzá...
8/10 anonim válasza:
Szia nekem bejönnek a duci nök küldenčl egy fotot
Ja čs nem a nagy mell miatt mert az mčg nem biztos hogy nagyob
Ha nem vagy messze tölem megkeresnčlek beszčlgethetnčnk
10/10 anonim válasza:
Engem is szeret a barátom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!