Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van oylan férfi akinek bejönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van oylan férfi akinek bejönnek a duci (de szép) nők? Vagy aki ehhez vonzódik?

Figyelt kérdés
Légyszi pasik is Írjanak, hogy ha igen akkor mi tetszik rajta...
2008. júl. 5. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem (fiú vagyok) tökre bejönnek, főleg, ha igényesek magukra (nem dobják el magukat, csak mert ducik).

Hogy mi tetszik rajtuk?? Főként az, hogy nem csontrakéták. Valahogy a nagyon vékony lányok inkább olyan kisfiúsak, mint nőiesek. Nem tudom, hogy ezt így konkrétan meg lehet-e fogalmazni, egyszerűen csak jobban bejönnek, mint a vékonyak, és kész.

2008. júl. 5. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Szeretem ha húshoz érhetek és nem szúrkálnak össze a csontok. De ha belegondolsz hogy neked miért nem tetszik és elgondolod hogy nem vagyunk egyformák, akkor rájössz hogy épp az ellenkezője tetszik nekünk. Szerinted a sovány a csinos, sztem meg a sovány a gusztustalan :) Komprende?
2008. júl. 5. 16:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Jah tényleg nem derül ki a kérdésből..:) De én egy duci nő vagyok (21) és érdekelt h mi az ami vonz benneteket ebben, mert szép arcom van és nem aránytalanul vagyok duci, de vannak néha önértékelési problémáim, pl h ha oylan pasi érdeklődik irántam aki irtó jó pasi és stb.. akkor nem hiszem el h neki én kellek igazából..:S
2008. júl. 5. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el neki van ilyen! Nekem mindenfelé testalkatú nő bejön, ha szépnek találom.
2008. júl. 5. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok az a vékony lány, és a páromnak pont ezért tetszettem meg. Tudod, én fél éve szültem, de az apuka lelépett, már a baba születése előtt. Nagyon el voltam keseredve, hogy senkinek nem fogok kelleni, mert kövér lettem. Pedig hát kövérnek nem nevezném magam, csak husinak. Aztán megismertem a páromat, aki nem győzi eleget mondani, hogy mennyire imádja a kis párnás csípőmet, meg az összes "tartozékomat" :))))
2008. júl. 5. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, előző válaszoló vagyok, múltkor egyik fiú haverommal dumáltunk erről, és azt mondta, hogy a legtöbb pasi szerint a vékony nők jól néznek ki felöltözve, mert minden ruha jól áll rajtuk, de levetkőzve nagyon csúnyák (nem akarok senkit megsérteni, nem én mondtam), mert nincs rajtuk semmi hús.
2008. júl. 5. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Van!

Méghozzá azért, mert tényleg nőiesek: mindenük megvan, ami egy nőnek kell! És ráadásul sokszor még jó kedvük is hozzá...

2008. júl. 6. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem bejönnek a duci nök küldenčl egy fotot

Ja čs nem a nagy mell miatt mert az mčg nem biztos hogy nagyob

Ha nem vagy messze tölem megkeresnčlek beszčlgethetnčnk

2008. júl. 17. 05:08
 9/10 anonim válasza:
100%
szerintem soknak
2010. febr. 9. 12:03
 10/10 anonim válasza:

Engem is szeret a barátom:-)

[link]

2014. aug. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!