Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek az első randimon egy lánnyal?
Ha van időd kérlek olvasd el :)!
Van egy lány akit megismertem facebookon elég gyorsan haladt a dolog köztünk... azt mondta ,hogy szeretne találkozni velem mondtam neki ,hogy nem sokára arra megyek mivel húsvét és ugye rokonokat "locsolászni" kell és ott leszek pár napig :D!(Mivel kicsit messze lakik tőlem de nekem a fél rokonság ott lakik ahol ő és ott is laktunk de ez nem fontos) Szóval elkezdtünk beszélgetni és beszélgetni és beszélgetni....megszeretem és látszólag ő is engem . Ezért majd találkozunk ha vége a sulinak (jövő hét csütörtök fele) És amint már mondtam ott leszek pár napig. Ugy terveztem ,hogy elviszem sétálni utána meg elmenni pizza-zni mivel azt is tudom ,hogy azt szereti :) !
És most jön a lényeg ... Mivel beszéljek vele már egy ideje beszélünk így pár kérdés már elhangzott és válasz is ! Nem akarok közhelyes lenni pl. mi a kedvenc állata stb ilyeneket énis tudok : ) Ezért kérnélek titeket ,hogy segítsetek ami fontos még ,hogy 13-14éves fiatalok vagyunk.
Ne mondjátok ,hogy inkább tanuljak és ne randizzak mivel 1.jó tanuló vagyok 2.nem tudok mit kezdeni magammal .3 szünet lesz és akkor úgyse kell tanulni :D
Még annyit ha összejönne a dolog tudjátok és mivel messze lakik a lány csak hétvégén tudnám meglátogatni . Lányok szerintetek ez baj?:O
Jöhetnek a kérdések még van idő jövőhét csütörtökig :D
Facebookon miről szoktatok beszélgetni? :-)
Ha ott nem volt gond, nem lesz gond a valóságban sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!