Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek az első randimon egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Ha van időd kérlek olvasd el :)!

Van egy lány akit megismertem facebookon elég gyorsan haladt a dolog köztünk... azt mondta ,hogy szeretne találkozni velem mondtam neki ,hogy nem sokára arra megyek mivel húsvét és ugye rokonokat "locsolászni" kell és ott leszek pár napig :D!(Mivel kicsit messze lakik tőlem de nekem a fél rokonság ott lakik ahol ő és ott is laktunk de ez nem fontos) Szóval elkezdtünk beszélgetni és beszélgetni és beszélgetni....megszeretem és látszólag ő is engem . Ezért majd találkozunk ha vége a sulinak (jövő hét csütörtök fele) És amint már mondtam ott leszek pár napig. Ugy terveztem ,hogy elviszem sétálni utána meg elmenni pizza-zni mivel azt is tudom ,hogy azt szereti :) !

És most jön a lényeg ... Mivel beszéljek vele már egy ideje beszélünk így pár kérdés már elhangzott és válasz is ! Nem akarok közhelyes lenni pl. mi a kedvenc állata stb ilyeneket énis tudok : ) Ezért kérnélek titeket ,hogy segítsetek ami fontos még ,hogy 13-14éves fiatalok vagyunk.

Ne mondjátok ,hogy inkább tanuljak és ne randizzak mivel 1.jó tanuló vagyok 2.nem tudok mit kezdeni magammal .3 szünet lesz és akkor úgyse kell tanulni :D

Még annyit ha összejönne a dolog tudjátok és mivel messze lakik a lány csak hétvégén tudnám meglátogatni . Lányok szerintetek ez baj?:O

Jöhetnek a kérdések még van idő jövőhét csütörtökig :D

2013. márc. 22. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Facebookon miről szoktatok beszélgetni? :-)

Ha ott nem volt gond, nem lesz gond a valóságban sem!

2013. márc. 26. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem sokat szoktam beszélni (beszédhibám van) viszont értelmesen tudok hallgatni, időnként közbekérdezni, stb. A csajok szeretnek beszélni és szeretik, ha figyelnek rájuk, a mondandójukra. Bevált taktika.
2013. márc. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!