Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randiján hova menjek el a lánnyal és miről beszéljek vele? 14/F
Figyelt kérdés
Nagyon izgulok már miatta és nem tudom ,hogy mit csináljak majd és hol.2012. okt. 29. 17:39
2/9 anonim válasza:
Tesco-ba menjetek , az szinte már minden hol van és beszéljetek az export gyümölcsökről!:D
3/9 A kérdező kommentje:
de hol legyek önmagam? (pest)
2012. okt. 29. 17:42
5/9 anonim válasza:
Vmi kávézóba mondjuk, Pesten biztos van egy csomó ilyen beülős kis kávézó, ami nem luxuskategória. Beszélgetni meg bármiről lehet, ami eszetekbe jut, ezt előre nem igazán lehet megtervezni
6/9 anonim válasza:
Menjetek el sétálni egy parkba! Út közben meghívhatod egy italra/sütire egy cukrászdába. ez szerintem tökéletes ls bőven elég! :) ha esni fog az eső vagy nagyon rossz idő lessz akkor is mehettek cukrászdába,vagy moziba. beszéljetek a hobbiról,sportról stb.. ne csak te beszélj,hagyd szóhoz jutni! majd adja magától ,hogy mi legyen a téma. sok sikert! 14/L
7/9 anonim válasza:
Moziba semmiképp ne menjetek első randin, az első randin EGYMÁST kell megismernetek, rengeteget beszélni.
Én a parkot ajánlom, még rossz időben is; olyan romantikus összebújni egy esernyő alatt :)
Semmi gond nem lesz, csak beszéljetek folyamatosan, ha kínos csend következik akkor meg inkább dobj fel valami hülye témát, az is jobb a semminél! És a lányoknak nagyon fontos a humor! :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem is menjetek el sétálni valamerre, aztán esetleg megehettek egy sütit valahol. :)
9/9 anonim válasza:
Ez a lánytól függ .Ha pl nekem bejön a fiú majdnem mindegy,hogy hova megyünk bárminek örülnék. De első alkalomkor ,hogy elkerüld a bakit szerintem is a legjobb ötlet egy séta vmi szép helyen és Pesten azért sok ilyen hely van:) De ilyen hidegben figyelj oda ,hogy ne fázzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!