Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem első randiján hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első randiján hova menjek el a lánnyal és miről beszéljek vele? 14/F

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok már miatta és nem tudom ,hogy mit csináljak majd és hol.
2012. okt. 29. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Légy önmagad.
2012. okt. 29. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Tesco-ba menjetek , az szinte már minden hol van és beszéljetek az export gyümölcsökről!:D
2012. okt. 29. 17:40
 3/9 A kérdező kommentje:
de hol legyek önmagam? (pest)
2012. okt. 29. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Lélekre értettem.
2012. okt. 29. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Vmi kávézóba mondjuk, Pesten biztos van egy csomó ilyen beülős kis kávézó, ami nem luxuskategória. Beszélgetni meg bármiről lehet, ami eszetekbe jut, ezt előre nem igazán lehet megtervezni
2012. okt. 29. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Menjetek el sétálni egy parkba! Út közben meghívhatod egy italra/sütire egy cukrászdába. ez szerintem tökéletes ls bőven elég! :) ha esni fog az eső vagy nagyon rossz idő lessz akkor is mehettek cukrászdába,vagy moziba. beszéljetek a hobbiról,sportról stb.. ne csak te beszélj,hagyd szóhoz jutni! majd adja magától ,hogy mi legyen a téma. sok sikert! 14/L
2012. okt. 29. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Moziba semmiképp ne menjetek első randin, az első randin EGYMÁST kell megismernetek, rengeteget beszélni.

Én a parkot ajánlom, még rossz időben is; olyan romantikus összebújni egy esernyő alatt :)

Semmi gond nem lesz, csak beszéljetek folyamatosan, ha kínos csend következik akkor meg inkább dobj fel valami hülye témát, az is jobb a semminél! És a lányoknak nagyon fontos a humor! :)

2012. okt. 29. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is menjetek el sétálni valamerre, aztán esetleg megehettek egy sütit valahol. :)
2012. okt. 29. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a lánytól függ .Ha pl nekem bejön a fiú majdnem mindegy,hogy hova megyünk bárminek örülnék. De első alkalomkor ,hogy elkerüld a bakit szerintem is a legjobb ötlet egy séta vmi szép helyen és Pesten azért sok ilyen hely van:) De ilyen hidegben figyelj oda ,hogy ne fázzon!
2012. okt. 30. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!