Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek az első randin?

Figyelt kérdés

Nem szavakat kérek, hogy hobby meg ilyenek, hanem példamondatokat. Ti miről szeretnétek beszélni, mit szeretnétek hallani?

(Leges legelső randim 16/F)

2011. jún. 19. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Be akarod magolni vagy mi a szösszenet?
2011. jún. 19. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
egy begyakorolt példamondattal nem sokra fogsz menni. fő a spontaneitás szerintem. add magadat, de mondatokhoz ragaszkodj. ha jó a randi, akkor úgyis megy magától a beszélgetés. ha sokszor és sokáig kínos csönd van, akkor nem passzoltok.
2011. jún. 19. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
*ne mondatokhoz
2011. jún. 19. 13:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék 10millió szöveget megtanulni, csakhogy hogyan kezdjem, mert nem tudom el kezdeni, mit kérdezzek először? Után csak fog menni, de hogy hogyan kezdjem azon már vagy 2 hete gondolkozom.
2011. jún. 19. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt se tudjuk hogy mennyit beszeltél eddig a sráccal,mennyire ismered,szóval kell e ismerkedni,stb.Igy nem tudok segíteni...
2011. jún. 19. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
kezdő mondat lehet az, hogy amikor meglátod, mondod neki, hogy milyen szép. utána meg kérdezd meg, hogy merre menjetek: "akarsz kicsit sétálni a parkban? vagy szeretnél beülni valahova inkább?" és innen adja magát a dolog. pl azt mondja, hogy inkább sétáljunk, akkor lehet folytatni, hogy jaj de jó, én is szeretek sétálni, mert ez a virágillat nagyon jó, stb stb
2011. jún. 19. 13:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló adott nekem nagyon sok önbizalmat, ha még erre jársz KÖSZI!

ő hát 4-5 éve ismerem és kb minden pénteken találkozunk egy közösségben, olvastam sok helyen, hogy barátokból nem lesznek szerelmesek, mennyire van ez így?

2011. jún. 19. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

nincs mit:)

barátokból még lehet szerelem, van 2 ilyen ismerősöm, barátokból lettek egy pár, és már 4. éve együtt vannak!

ha kell még tanács, akkor írd meg:)

2011. jún. 19. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!