Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudjek vele vagy ne?!
már fenem rád a fogam!
Üdv,
A Démon
Egy dolog fontos: hogy önmagad add, ne másokra hallgass. A kapcsolatok gyakran azért romlanak meg, mert az elején mindenki mást akar mutatni, mint ami, szerepet játszik, hogy megfeleljen a másik "elvárásainak", aztán amikor elkezdi saját magát adni, csodálkozik, hogy nem felel meg a másik félnek.
Ha te nem adod könnyen magad, akkor te ilyen vagy, és ha ez a pasinak nem felel meg, akkor nem vagytok egymáshoz valók. És fordítva is igaz, nekem pl. nem való olyan pasi, akinek nem jön be, ha egy nő nem kéreti magát. Én csak önmagam szeretném adni, ha ez valakinek nem felel meg, nem egymást keressük.
Azt hittem idősebb vagy, az kicsit más szitu lenne.
Nem hiszem, hogy valaha fel fogjátok dúlni az életeteket, hogy elköltözzetek a másik városába, vagy ha mégis, csak a baj lesz belőle. Távkapcsolat meg nem pálya...
Szóval döntsd el, hogy jó-e neked az, ha valakivel egymásra vagytok kattanva és egy ideig össze-összejártok egy wellness-re, vagy csak kapcsolatot tudnál elképzelni vele. Ha utóbbi, akkor inkább ne menj bele ebbe, mert csak sérültök. Ha viszont örömed tudod lelni abban (és fel vagy készülve ilyen kapcsolatra), hogy egy köztes helyen beültök kicsit pihenni, együtt alszotok és ki-ki megy dolgára, akkor vágj bele!
Neked kell tudnod, mit bírsz. Ebből szerintem nem lesz soha nagy dolog, de ha van néhány nagyon jó estéd, majd szép emlékeid, már megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!