Lefekudjek vele? 16 eves lany vagyok es 2 honapja van egy baratom aki mindjart 18 nagyon jol megvagyunk egyutt es marszo esett az elso kozos alkalomrol
Ha még nem vagy biztos benne, akkor nem állsz készen. Ha már biztos leszel benne, akkor nem fogsz tőlünk megerősítést kérni/várni, ellenben annyira kívánod majd a barátodat, hogy legszívesebben azonnal letepernéd.
Hiodd el, tapasztalatból mondom: érdemes megvárni az első alkalommal azt az időt, amikor már nem bírsz a vágyaiddal, és úgy érzed, hogy egy percig se bírnál tovább várni.
NE LÉGY HÜLYE! (nem bántásból, csak féltésből)
2 hónap az semmi!
Én exemmel majd' 8 hónapot jártam... (ugyanez a szitu; különbség: én is szűz vagyok még) Mi is tervezgettük, de (így utólag) hál' istennek nem tettük meg. Azért meg, hogy elmondhasd, hogy te már túlvagy rajta, inkább ne.
Meg ha jól belegondolsz... amikor ő szűz volt, akkor mennyi ideig volt vajon együtt a "kedvesével"?
Természetesen Te döntesz, és megértelek, hogy ha megteszed, de gondolj bele: ilyened csak egyszer van (mármint szüzesség)... Utána már más más szemmel nézhet rád... Ki tudja? Lehet, hogy a jövő tartogat számodra egy másik, esetleg hosszabb kapcsolatot... És ha holnap dob? (Ne legyen így, ne érts félre)
Remélem nem befolyásoltalak túlzottan! Ez természetesen csak egy magánvélemény.
Sok sikert! ;-)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!