Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lefekudjek vele vagy ne?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudjek vele vagy ne?!

Figyelt kérdés
Sziasztok !! Ismerek egy ferfit, mar tavaly ota figyelem, de most kezdtunk el igazan beszelgetni.2 hete korulbelul talalkoztunk egy versenyen ott ereztem hogy megkell szolitanom... kozelebe voltam mindig de o megelozott, aztan meg haza mentem, es be akartam jelolni facebookon o mar detto... megelozott.. aztan uzenetek jottek minden este.. hol o hol en. aztan negyed oras hivasok.. fel oras beszelgetesek, 1 oras, vegul masfel ora volt a rekord. aztmondta hogy ot is meglepte mert altalaban nem beszelget ennyit senkivel. napkozben smsezgetes, talalkankrol almodozunk mindig amit egyenlore nehez megoldani mert 3-4 orara lakik tolem en Nyugat Mo. o pedig az orszag kozepe fele... de ezt is valahogy megfogjuk oldani mert ha minden jol megy ( idojaras) bpn talalkozunk egy kis wellnessre. Szoval az eredohoz vissza kanyarodva annyi a problemam hogy nagyon tetszik sot. szuper lenne ideal nekem, en is neki, de en az a fajta no vagyok aki "kereti magat" szoval eloszor a bizalmam kene elnyerni hogy lefekudjek vele. De mivel nagyon messze vagyunk ezert nehez lenne megoldani a mindennapos talalkat oda koltozni meg nem akarok sot korai lenne.de ilyen pasit kihagyni..vetek .Szerintetek?

#szex #randi #szerelem #lefekudjek
2013. márc. 21. 22:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
"Ismerek egy férfit, mar tavaly óta figyelek,.."-ahogy Kevin Costner mondta a Több, mint testőrben: "Akkor menj és figyeld tovább...."
2013. márc. 21. 22:05
 2/17 anonim ***** válasza:
64%

Csak akkor feküdj le valakivel,ha kölcsönösen éreztek egymás iránt valamit,és kapcsolatban vagytok egymással.

Szerintem egyenlőre azt kéne eldöntenetek,mit akartok egymástól.

3/17 anonim ***** válasza:
Írj hozzá még néhány oldalt és regény. Egyébként le. De nem fogom végigolvasni.
 4/17 anonim ***** válasza:

Fuha, nem egyszerű a helyzeted :/ Szerintem ezt a döntést bízd a helyzetre, csak élvezd a welnesselést... és ha közbe más élvezetek is becsúsznak akkor se történik semmi baj. Ha nagyon egy hullámhosszon vagytok, és feltételezem hogy felnőtt emberek, akkor ezt ott érezni fogod.

Nem mondhatom se azt hogy ne se azt hogy igen. Majd hozza a szituáció. :) csak engedd el magad, a kikapcsolódás a lényeg

5/17 anonim ***** válasza:
Én lefeküdnék, de én nem vagyok az a fajta, aki kéreti magát.
2013. márc. 21. 22:06
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
omg, te most erre komoly választ vársz? tudod mit? segítsünk egymáson: holnap lefeküdjek a párommal vagy ne? az a helyzet, hogy egy kicsit haragszom rá, összekaptunk, de úgy tűnik kibékülünk. mit javasolsz? :D
2013. márc. 21. 22:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Bocs de nekem igenis fontos az hogy mit fog gondolni rolam a pasi!!!!! utana illetve elotte. Es kozre jatszik sokminden o meg nem a parom. volt baratom akivel megvoltunk fel evig, de o nem volt az igazi.Lehet erez valamit ha keres. Mondjuk manapsag mindeggyik a lyukra jatszik. Aki ertelmesen es jo indulattal valaszolt annal koszonon szepen. Aki meg rossz indulatu az kapja be :)
2013. márc. 21. 22:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Hány éves a pasi? 46? :D

És te? 12?

2013. márc. 21. 22:16
 9/17 A kérdező kommentje:
A nevedbol itelve demon te 12 :) egyebkent 21N 25 F
2013. márc. 21. 22:26
 10/17 anonim ***** válasza:

nem inkább 52?

Mert ne haragudj de a fogalmazásod mint egy 12 évesé :D

2013. márc. 21. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!