Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyéjszakás kalandnak minősül?
Figyelt kérdés
Nemrég együtt voltam egy sráccal, akivel nem feküdtünk le, csak csókolóztunk, az ölében ültem..., és a kezemmel is izgattam. Szerintetek ez (is) nevezhető egyéjszakás kalandnak?:S
17/lány
2009. szept. 16. 18:39
1/3 anonim válasza:
hát ha nem jártok és nem is fogtok randizni akkor minek lehetne nevezni? házasságnek???????xd
2/3 anonim válasza:
Kalandnak kaland, ha meg egyszer volt, akkor már egy kaland, de mivel nem feküdtetek le, akkor lehet hogy ő még nem is volt álmos, ezért lehet hogy ez csak egy egynapos kaland volt, nem pedig éjszakás :D
Ám a " :S "-ből nézve, remélem hogy mindenki rajtad fog röhögni :D
A mondás: " Ne légy ribanc, ribanc! " :D
3/3 anonim válasza:
Nem vagy ribanc ennyitől, de azért figyelj oda magadra, hogy ne nagyon forduljon elő többet, mert az emberek megjegyzik és senki nem szereti azt az érzést, mikor összeröhögnek a háta mögött, nemigaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!