Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, miért nem mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért nem mertek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A villamoson együtt utaztam több megállót is egy sráccal, akivel végig egymást néztük és mosolyogtunk. Nem értem, hogy ezek után miért nem kezdeményezett valamit. Ő előbb leszállt, mint én és láttam, hogy csalódottnak tűnik és nézett vissza a villamosba. Egyébként a végén elég zavartan mosolygott. Mindenesetre feltételezem, hogy tetszettem neki, azért viszonozta a mosolyom többször is. De hát nagyon csalódott voltam, hogy nem jött oda. Sőt még a közelembe se jött, amint megint csak furcsállottam...Ennyire zavarban lehetett vagy mégse tetszettem neki???

Én hiú lélek vagyok és nőként ilyeneket nem szoktam kezdeményezni. Úgy vagyok vele, hogy mosolygok, szemezek, aztán majd lép a pasi, ha akar valamit. És hát elég egyértelmű volt ez a dolog szerintem....Ti mit gondoltok?

2013. márc. 18. 13:03
1 2 3 4
 21/34 Aladárkiss ***** válasza:
Egyértelműen a palinak kell kezdeményezni !!! Nem tudom mitől lettek ennyire puhányok a mostani fiúk. Én elsüllyednék szégyenbe ha nem mernék odamenni egy lányhoz aki tetszik nekem. Az meg nem magyarázat, hogy ilyen meg olyan csúnya vagyok, meg úgy is vissza utasítana.
2013. márc. 18. 14:02
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de ti lányok/nők el vagytok tévedve. Attól, hogy valaki rám néz és mosolyog, még nem jelent semmit. A fogorvosnőm is szemez velem és mosolyog, miközben a fogamat tömi. És akkor ez jelent valamit? Nézzük csak, én férfiként mit szoktam kezdeni, ha tetszik egy lány: szemezek vele, ránézek, odamegyek, beszélek vele, élénken érdeklődöm iránta, utána megkeresem esetleg a legfelkapottabb közösségi oldalon, itt is érdeklődök iránta és éreztetem vele, hogy kedvelem és jó a társasága, elhívom valahova. Ti meg csak néztek és mosolyogtok. Egyébként az előzők egyikének igaza volt: ha x lány már elküldött a fészkes fenébe, leamortizálta az önbecsülésed és netán még meg is alázott, hidd el, egy idő után te sem mernél közeledni senki felé. Velem is ez van, csak egy idő után kiheverem. De attól a dolog még bennem marad és sajnos rányomja a bélyegét a jövőbeli ismerkedésre. Nem leírni kell a srácokat, hanem segíteni nekik ebben a helyzetben, köszönsz neki, szemezel vele, kérdezel tőle valamit, amitől oldottabb lesz a hangulat és hidd el, ez bejön, ő is nyitottabb lesz és ha tetszel neki és látja rajtad, hogy neked is szimpatikus,akkor összejön a dolog. Az ismerkedéshez minimum két ember kell és mindkettőnek egyaránt ki kell vennie a részét a dologból. Ennek ellenére manapság a lányok elvárják, hogy a férfiak csináljanak mindent, míg ők passzívan, fölényeskedve, sokszor élvezve a helyzetet bizonytalanságban tartják őket. Hidd el, tapasztalatból bszélek.
2013. márc. 18. 14:13
 23/34 anonim ***** válasza:

22#

OTT A PONT

2013. márc. 18. 14:16
 24/34 Aladárkiss ***** válasza:
Ha a barátnőjével beszélget és jókat mosolyog akkor nyilván nem fogsz odamenni vigyorogva, hogy szia itt vagyok. De ha egyedül áll egy lány téged nézz és mosolyog ne mond nekem , hogy csak azért csinálta mert a foga közé ragadt valami. Barátom itt egyetlen egy dologról van szó mersz kezdeményezni vagy nem. Ha nem mész oda miután rád mosolygott nem vagy kezdeményező ha oda mersz menni tökös legény vagy. Ennyi..
2013. márc. 18. 14:37
 25/34 Grimmm ***** válasza:
Igen összejött már több is. De nem értem nálatok csak az az eredmény ha minimum elveszed feleségül szül neked 3 gyereket stb.? Én eredménynek könyvelem el, hogy beszélgetek egy jót egy lánnyal, hogy ne legyen unalmas az utam. Ha tényleg jól kijövünk akkor sem az van, hogy irány a facebook. Inkább egy telefonszámot kérek és felhívom mint régen (nem ecsetelem az előnyeit). Miért azon rinyál mindenki, hogy jaj összetörte a szívemet pedig nem egészen 1 perce ismerem. Én úgy gondolkozom, hogy kihagyott velem egy jó beszélgetést vagy egy randit. Ja és nem 18 éves vagyok.
2013. márc. 18. 14:43
 26/34 anonim ***** válasza:
Köszönöm előző, hogy még egy problémát megemlítesz ezzel kapcsolatban. Én lányokat sosem látok egyedül, pedig egyetemista vagyok. Ez a másik nagy probléma, lévén a csajok még a WC-re is csoportban járnak. És itt nem a bátorságról van szó. Mentem már oda lányhoz úgy, hogy a barátnőjével volt, nem láttam ugyanis más utat, mert mint egy nyamvadt pióca, hozzáragadt a másik nőstény. Ismerkedésnél alapvetően mindenki zavarban van, csak van, aki rendkívül jól leplezi. Nos, én nem tartozom közéjük és higyjétek el, baromira zavaró, hogy ott áll egy neked tetsző csaj a levakarhatatlan barátnőjével, aki közben sürgeti a csajt, hogy menjünk már, mert hát ugye lehet, neki nem is tetszem, nem mintha neki akarnék és közben tetőtől talpig végigpásztáz a szemével. Eleve zavarban vagyok a nekem tetsző lány miatt és erre ott van ez a hárpia. Ilyen helyzetbe képzeljétek magatokat, kedves lányok és ha láttok egy srácot, aki sűrűn pislant felétek, akkor a barátnőtöket jobb mihamarabb elküldeni, lehetőleg 100m-en kívülre. Egyébként a válaszodhoz hozzászólva, el kell keserítselek. Nem egy lány volt már olyan, aki mosolygott rám (és a baráti társaságomban az összes srác felhívta rá a figyelmemet, hogy biztos bejövök neki) és mikor odamentem, a hölgyemény fel volt háborodva, hogy neki barátja van és a mosolygás önmagában nem jelent semmit. Nekem aztán tök mindegy, én egy mosoly miatt nem megyek oda egy lányhoz sem. Ahhoz többre van szükség. Hívhatsz gyávának, de jómagam szeretek biztosra menni és nem szeretek felesleges köröket tenni. Akár az eltévedt utazó a sivatagban: LEHET, hogy 2 km-re északra van egy víznyerőhely, de 4 km-re keletre BIZTOS, hogy van. Te melyiket is választanád?
2013. márc. 18. 14:58
 27/34 anonim ***** válasza:

a sok elutasítás miatt van. bár én nem félek ilyesmitől :)

Amit tenned kell: Ha tényleg ennyire bejön, add meg neki a kezdőlökést, segíts neki :) Sok sikert :D

2013. márc. 18. 15:53
 28/34 Aladárkiss ***** válasza:
Én nem akarom neked meg magyarázni amit úgysem lehet. Én rám mosolyogtak már tökös voltam odamentem és anno kapcsolat is lett belőle. Sokat beszélgetek lányokkal és engem nem zavar, hogy ott van a barátnője ha most elküldöd utána úgy is hívja és kibeszélnek téged( mit akart tőled stb.) Ha korrekt a barátnő akkor észreveszi miről van szó és lelép magátol.
2013. márc. 18. 15:55
 29/34 Aladárkiss ***** válasza:
Még egy 26-os ! Problémák nincsenek azokat te magad generálod. Ha neked az probléma, hogy falkában mennek a lányok illem helyre akkor az lesz. Nekem nem jelent nehézséget tehát ez nem probléma.
2013. márc. 18. 15:59
 30/34 anonim ***** válasza:

"Mi van ha a csaj visszautasít, semmi, megyek tovább és ennyi, majd a következő összejön, így kellene gondolkodni..."

Akkor neked miért nem megy?:D

Csináld te is, elegem van, hogy a nőknek semmit nem kell tenniük, csak várnak és ennyi, az könnyű.

2013. márc. 18. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!