Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért nem mertek kezdeményezni?
A villamoson együtt utaztam több megállót is egy sráccal, akivel végig egymást néztük és mosolyogtunk. Nem értem, hogy ezek után miért nem kezdeményezett valamit. Ő előbb leszállt, mint én és láttam, hogy csalódottnak tűnik és nézett vissza a villamosba. Egyébként a végén elég zavartan mosolygott. Mindenesetre feltételezem, hogy tetszettem neki, azért viszonozta a mosolyom többször is. De hát nagyon csalódott voltam, hogy nem jött oda. Sőt még a közelembe se jött, amint megint csak furcsállottam...Ennyire zavarban lehetett vagy mégse tetszettem neki???
Én hiú lélek vagyok és nőként ilyeneket nem szoktam kezdeményezni. Úgy vagyok vele, hogy mosolygok, szemezek, aztán majd lép a pasi, ha akar valamit. És hát elég egyértelmű volt ez a dolog szerintem....Ti mit gondoltok?
Olyan ratyik vagytok h nem mertek odamenni ahoz a lányhoz aki rád mosolyog hiszen az nap max 10 másik pasival tette ugyanezt:D
Csak honnan döntöd el azt hogy visszautasít majd?
sehonnan
próbálkozni kell addig amíg az elmeosztályon nem kötsz majd ki a folytonos megaláztatások miatt:D
De viszont a kérdező valóban komolyan gondolta a srác viszont nem lépett...ez van...nekünk sem lehet mindig szerencsénk...de hogy sose!?:S
majd legközelebb:D
vagy nem:D
sok sikert emberek!!
neked jó napod lett az ővét elb@sztad:D
szerintem egy senkinek érzi magát
de ez nem a te hibád hanem h a mai nők 90% belebeszélte a velem egykorú srácokba h csak olyannak van esélye aki egy igazi rámenős vagány egoista f@szfej akinek az erkölcsi szintje a bokáját bökdösi, azt hiszi h farka csak arra van h saját magának szerezzen vele örömet, a magamfajta rendes srác pedig mehet a levesbe mert beleunt a sok csalódásba és ezt főként a párkapcsolatokra értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!