Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, miért nem mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért nem mertek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A villamoson együtt utaztam több megállót is egy sráccal, akivel végig egymást néztük és mosolyogtunk. Nem értem, hogy ezek után miért nem kezdeményezett valamit. Ő előbb leszállt, mint én és láttam, hogy csalódottnak tűnik és nézett vissza a villamosba. Egyébként a végén elég zavartan mosolygott. Mindenesetre feltételezem, hogy tetszettem neki, azért viszonozta a mosolyom többször is. De hát nagyon csalódott voltam, hogy nem jött oda. Sőt még a közelembe se jött, amint megint csak furcsállottam...Ennyire zavarban lehetett vagy mégse tetszettem neki???

Én hiú lélek vagyok és nőként ilyeneket nem szoktam kezdeményezni. Úgy vagyok vele, hogy mosolygok, szemezek, aztán majd lép a pasi, ha akar valamit. És hát elég egyértelmű volt ez a dolog szerintem....Ti mit gondoltok?

2013. márc. 18. 13:03
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

hozzám meg a buszon nem jön oda a srác, pedig minden reggel együtt utazunk....

amúgy ez így elég fura. mert mégiscsak... mondjuk pl. megy haza a suliból a villamoson és rángasson le róla? vagy támadjon le, hogy add meg a számod??

kicsit gondold bele magad a helyébe... te mit tennél??

mert hogy nekem sem lenne 'merszem' odamenni csak így az fix

2013. márc. 18. 13:05
 2/34 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok nem merek, nem tudom miért valószinűleg a srác is olyan lehetet mint én.
2013. márc. 18. 13:05
 3/34 anonim ***** válasza:
Köszönj neki! Szia! Hogy hívnak?
2013. márc. 18. 13:07
 4/34 anonim ***** válasza:
Engem 20+ hasonló szituban történő p*csába küldés után már nem izgat a téma. Majd odajön a nő, ha annyira akar.
2013. márc. 18. 13:07
 5/34 anonim ***** válasza:

Manapság általában a legtöbb fiú így van, mert azt hiszik nem tetszenének neked, vagy nevetségessé válnának mert nincs mit mondaniuk, én sem szoktam odamenni a lányokhoz, mert kevésnek érzem magam, úgy érzem nincs esélyem, úgy lett barátnőm, hogy ő tette meg az első lépést és tök jó minden már a kezét is megkértem, a mai világban már előretörnek a nők, hajrá :)

23f

2013. márc. 18. 13:10
 6/34 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehet hülyén hangzik, de ha azt írod, hogy volt már 20+X szitud, akkor eggyel több vagy kevesebb már mit számít...É mi van, ha pont most jön össze? Szerintem bátrabbnak kéne a pasiknak lennie. Mi van ha a csaj visszautasít, semmi, megyek tovább és ennyi, majd a következő összejön, így kellene gondolkodni...
2013. márc. 18. 13:11
 7/34 anonim ***** válasza:
Iiigen, hát az a plusz egy megalázás már mit számít, így is sárba tiportok mindig... Látszik a női hozzáállás!
2013. márc. 18. 13:15
 8/34 anonim ***** válasza:
És megnézném, ha odamennél egy (!) sráchoz, aki megalázva küldene el, mennyire próbálkoznál legközelebb is!
2013. márc. 18. 13:16
 9/34 anonim ***** válasza:
mivel nem rajtad van a felsőség nem te érezted a csalódást nem neked építetek le a próbálkozások az önbecsülésed ezek fényében főleg h te pont a másik oldalt álsz kőnyű beszélni ... én is mondhatom ha anyira tetszik különben te is tehetnél érte nincs leírva sehol h te nem kezdeményezhetsz vagy legalább bátorítsd valahogy ...
2013. márc. 18. 13:18
 10/34 A kérdező kommentje:
Hidd el, én is adom sokat csalódtam a pasikban. Jelenleg is ki vagyok bukva egy miatt, aki nagyon bunkón rázott le. Szóval megértelek...De attól még nem adom fel. Hiszek abban, hogy a sok bunkó srác után végre találok egy normálisat is! :) A többi meg sajnálhatja.....:)
2013. márc. 18. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!