Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda vagyok, dagadt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda vagyok, dagadt, és dadogok! Szerintetek lehet ebben az életben barátnőm?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 08:01
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Elmenni boltba -> venni sok sok fehérje tartalmú étel, sok sok zöldség.

Elmenni konditerem -> gyúrni napi 1,5 órát

Elmenni orvos no lenni luktalp, dadogás

Beállni tükör elé -> mondani szép lenni!

2013. márc. 18. 12:23
 42/51 anonim ***** válasza:
Tudom, sovány vígasz, de én meg gizda, alacsony srácként vagyok a lányok nem vonzó tárgyai közé berakva.
2013. márc. 18. 12:37
 43/51 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is képet!
2013. márc. 18. 13:30
 44/51 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem ez a lényeg, hanem a lelked, a cselekedeteid, az EQ-d. Ha ezekből top-on vagy, akkor messze elfogsz húzni a "szép"kigyurt fiúktól.
2013. márc. 18. 13:48
 45/51 Aladárkiss ***** válasza:

1. Sportolni kezdesz

2. Logopédiát felkeresed

3. önbizalom hiány ezáltal megszűnik és nyerő leszel

2013. márc. 18. 14:43
 47/51 anonim ***** válasza:
Próbálj meg tenni azért hogy legyen csajod...az öngyilkosság nem megoldás...csak gyáva módon elmenekülnél az élet elől. Én világ életemben fekete bárány voltam...ronda nagymama által kötött holmik, elhízott test, görbe hát, lúdtalp, depresszió, öngyilkosságra való hajlam. De sikerült erőt vennem magamon a szüleim,barátaim miatt és magam miatt is. Ma már fele akkora vagyok súlyra mint voltam,mozgok, divatosan öltözködök, van egy helyes vőlegényem. Csak akarat kérdése az egész.
2013. márc. 18. 22:25
 48/51 A kérdező kommentje:
Nem akarok lenni öngyilos
2013. márc. 19. 06:36
 49/51 anonim válasza:
nem értem h minek segítetek még mindig neki.. 1 választ sem köszönt meg, vagy csak vett vna fontolóra.. itt rinyál megállás nélkül.. más, aki ír erre az oldalra, komoly szándékkal és megváltozni akarással nem kap ennyi remek és hasznos választ mint ő... kedves kérdező.. idegesítő vagy, akinek csak sír a szája, neked minden szar, neked sehogy sem jó . miért nem tudod megfogadni a tanácsokat és elkezdeni tenni azért h ne legyél ilyen ?
2013. márc. 19. 18:33
 50/51 anonim ***** válasza:
És bakker tényleg nem köszönte meg... :/
2013. márc. 20. 00:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!