Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda vagyok, dagadt, és dadogok! Szerintetek lehet ebben
az életben barátnőm?
Azért van ez, hogy az ilyen teljesen életképtelen emberek, mint te ne szaporodjanak. Komolyan... Én is túlsúlyos vagyok (183 centi, 95 kiló), mégis 1 éve van egy gyönyörű barátnőm, és lenne hova váltanom ha akarnék. Nekem is van beszédhibám, egy-egy szónál néha megakadok. De ilyenkor egy kis poénnal el tudom ütni. A kisugárzás MINDENT visz. Ha laza vagy, humoros, és eladod magad, akkor a legjobb nőt is elviheted. Ha viszont inkább dögleni akarsz, akkor fizess be WoW-ra és élvezd azt, amíg el nem jön a perc, hogy rádöbbensz fel akarsz állni és változtatni. Én ugyan így tettem.
2013. márc. 18. 10:46
Vot egy dadogos osztalytarsam.
Elkezdett testepitozni, nagyon jo teste lett, csak ugy futottak utana a nok!
Most van egy dr a neve elott, es egy szep felesege.
Ez csak rajtad mulik!
2013. márc. 18. 10:50
33/51 A kérdező kommentje:
Én már feladtam nem kell csak
minek tetted fel ezt a kérdést? mindenki leírta mit kéne tenned, de te csak rinyálsz! hát tudod mit? maradj egyedül örökre, és sírjon a szád hogy milyen ronda és görbe dagadt ember vagy, aki sose fog kelleni senkinek. csak akkor ne rakosgass ki ide ilyen kérdéseket.
vagy csak kamukérdés, és idegesíted a népet, ha így van, nem vagy vicces.
2013. márc. 18. 11:39
"nagyon bánnám ha öngyilkos lettem volna amiatt ahogy kinézek."
Ha szerinted bánnád, akkor sanszos, hogy nem vagy tisztában az öngyilkosság következményével :DD
2013. márc. 18. 11:47
Látszik az írásodból, hogy erőd nincs belekezdeni az egészbe! De szed már össze magad. Nem igaz, hogy életed végéig így akarsz élni, igenis találhatsz magadnak párt. Mint előttem is írták, kisugárzás mindennek a pontja. Tudom, hogy nehéz lesz megküzdened a kinézetért és az önbizalmadért, de hidd el, hogy megéri!!!!!
2013. márc. 18. 11:57
Valamennyire meg tudom érteni a kérdezőt. Mármint a 3-ból 2 nálam is stimmel. Én persze elhittem ezt, hogyha változtatok, akkor majd jobb lesz. Hát nem lett az. Valójában nem is a súly a kardinális kérdés, hanem a rondaság (illetve esetemben még a magasság is). Ezeken csak drága és bonyolult műtétekkel lehetne segíteni. Az, hogy fogyj le, nem sokat ér: én 27 kg-ot fogytam. Semmi eredményt nem hozott. Ugyanúgy undorodnak tőlem a lányok, csak azért, mert ronda vagyok. Szóval a kérdezőnek el kell fogadnia, hogy nagyon nagy valószínűséggel marad egyedül.
2013. márc. 18. 12:01
38/51 A kérdező kommentje:
Egy ronda cigánylánynak tetszek lehet megdugom hogy ne legyek szűz xD
39/51 A kérdező kommentje:
Ha csak nem találok magamnak egy hozzám jasonló ronda lányt.
Küldjek agamról kepet? kíváncsi vagyok mit gondoltok rólam.
2013. márc. 18. 12:21
Kapcsolódó kérdések: