Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda vagyok, dagadt, és dadogok! Szerintetek lehet ebben az életben barátnőm?
Alacsony vagyok, sokak szerint törpe, undorítók a fogaim, legalábbis rendesen elállnak aminek a megcsinálása 500ezer ft. Olyan vékony vagyok, hogy mondták már, hogy két dimenziós vagyok, ugyanis oldalról nem látszok. Nem rinyálok, elkezdtem edzeni, ha már rosszul állnak mosom a fogaim és fehéren tartom, van barátnőm, az első 23 évesen lett és nagyon bánnám ha öngyilkos lettem volna amiatt ahogy kinézek.
Leszarom, h 127kg vagy.. húzzál el futni mindennap, fogyj le. Hiába könnyű mondani, én nem csinálhatom helyetted, neked kell! A pattanásaid majd eltűnnek idővel, csak ne kapard le őket, mert heges marad az arcod. Ha lefogytál és eltűntek a pattanásaid és még mindig nincs barátnőd, akkor írj ide újra. Legalább próbáld meg rendbe tenni, később elmondhatod, hogy: legalább megpróbáltam! De biztos sikerrel jársz majd.
rohadt stresszes életet élhetsz ha akkorára duzzadtál
kifogásokból jó vagy b@szod de hogy tegyél is valamit ellene ahoz lusta vagy
neked nem tanács kell hanem életmódváltás!!
Egy kis motiváló video!! Ha neki sikerült, neked is sikerülhet.
Ha arra kérj, hogy lépj be, akkor regisztrálj.
2 választásod van:
- rinya, önsajnálat, picsogás -> időelcseszés
- tettek: sport, étrendváltoztatás -> kiegyensúlyozottabb élet
ha így folyatod évről-évre rosszabb és nehezebb lesz küzdeni ellene. gondolom nem tegnap fogalmazódott meg benned ez a probléma - belegondoltál hol tarthatnál már, ha pl 1 éve a gép előtt tespedés helyett heti 4x2-3 órát mozognál, és étrendet váltanál? mire vársz? csodák nincsenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!