Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda vagyok, dagadt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda vagyok, dagadt, és dadogok! Szerintetek lehet ebben az életben barátnőm?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 08:01
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:

Alacsony vagyok, sokak szerint törpe, undorítók a fogaim, legalábbis rendesen elállnak aminek a megcsinálása 500ezer ft. Olyan vékony vagyok, hogy mondták már, hogy két dimenziós vagyok, ugyanis oldalról nem látszok. Nem rinyálok, elkezdtem edzeni, ha már rosszul állnak mosom a fogaim és fehéren tartom, van barátnőm, az első 23 évesen lett és nagyon bánnám ha öngyilkos lettem volna amiatt ahogy kinézek.

Leszarom, h 127kg vagy.. húzzál el futni mindennap, fogyj le. Hiába könnyű mondani, én nem csinálhatom helyetted, neked kell! A pattanásaid majd eltűnnek idővel, csak ne kapard le őket, mert heges marad az arcod. Ha lefogytál és eltűntek a pattanásaid és még mindig nincs barátnőd, akkor írj ide újra. Legalább próbáld meg rendbe tenni, később elmondhatod, hogy: legalább megpróbáltam! De biztos sikerrel jársz majd.

2013. márc. 18. 09:26
 22/51 anonim ***** válasza:

rohadt stresszes életet élhetsz ha akkorára duzzadtál

kifogásokból jó vagy b@szod de hogy tegyél is valamit ellene ahoz lusta vagy

neked nem tanács kell hanem életmódváltás!!

2013. márc. 18. 09:27
 23/51 anonim ***** válasza:
Esetleg változz...
2013. márc. 18. 09:30
 24/51 anonim ***** válasza:
Láttam már rosszabbat is jó csajjal.Csak egyéniség kéne hozzá.
2013. márc. 18. 09:32
 25/51 anonim válasza:

Egy kis motiváló video!! Ha neki sikerült, neked is sikerülhet.

[link]

Ha arra kérj, hogy lépj be, akkor regisztrálj.

2013. márc. 18. 09:34
 26/51 anonim válasza:
2013. márc. 18. 09:34
 27/51 anonim ***** válasza:
Az egészséged miatt is le kéne fogynod, most könnyebb, mint 15 év múlva. Első körben a 100as álomhatárt kéne elérni. A testi és lelki egészség kéz a kézben jár. Ne kampányszerűen csináld a fogyókúrát, és kell.egy kis utánajárás is, h milyen stratégiát kell alkmaznod. Mert az ugye evidencia h Jennifer Aniston alakformáló tréningje nem neked való. :)
2013. márc. 18. 09:58
 28/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pattanásos az acom se súnya inkáb a súlyommal van a baj meghogy görbe a hátam. Meg olyan vicces a járásom mert nagy lúdtalpam van.
2013. márc. 18. 10:05
 29/51 Gergo_30F ***** válasza:

2 választásod van:

- rinya, önsajnálat, picsogás -> időelcseszés

- tettek: sport, étrendváltoztatás -> kiegyensúlyozottabb élet

ha így folyatod évről-évre rosszabb és nehezebb lesz küzdeni ellene. gondolom nem tegnap fogalmazódott meg benned ez a probléma - belegondoltál hol tarthatnál már, ha pl 1 éve a gép előtt tespedés helyett heti 4x2-3 órát mozognál, és étrendet váltanál? mire vársz? csodák nincsenek...

2013. márc. 18. 10:24
 30/51 A kérdező kommentje:
Sz*rok bele az egészbe inkább verem egy életen át a gép előtt
2013. márc. 18. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!