Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda vagyok, dagadt, és dadogok! Szerintetek lehet ebben az életben barátnőm?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 08:01
11/51 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinél gyógyítható. Én több logopédusnál is volta egyik se tudott segíteni rajtam
2013. márc. 18. 08:41
12/51 anonim válasza:
Kezdj el edzeni,fogyózz + igényes öltözködés, megjelenés -> lesz csajod. Az olyan pasit senki sem szereti aki elhanyagolja a külsejét. A macis testalkat meg ok csak egy kis igényesség könyörgöm!
22/L
13/51 anonim válasza:
am a dadogós emberek 90%-a önbizalom hiányos
a dagadt emberek önbizalom hiányosak
változtass a külsődön és lesz önbizalmad
ha még mindig kifogásokat keresel akaszd fel magad
14/51 A kérdező kommentje:
Szoktam gondolkozni az öngyilkosságon, de sajnos nem vagyok rá képes :(
2013. márc. 18. 08:58
16/51 A kérdező kommentje:
Mondani könnyű, főleg annak akinek nincsenek ilyen gondjai...
2013. márc. 18. 09:09
17/51 anonim válasza:
Ha nem vagy elégedett magaddal akkor változtass. Elkezdesz diétázni, sportolni (bár nem írtad hány kg vagy). Máris alakulnál egy kis idő elteltével. Az is lehet nem vagy olyan ronda mint aminek látod magad, csak önbizalom hiányos vagy. A dadogásoddal meg keress fel egy szakembert. Oké, eddig nem tudtak rajtad segíteni, de lehet van olyan személy aki beválna. Fel fejjel, és inkább vedd fel magad a gép elől és irány tornázni :)
18/51 anonim válasza:
Dagadt vagyok, szemüveges, az arcom se a legtisztább.. Szintén önbizalom hiányos vagyok. De én erőt veszek magamon és ismerkedem. Aztán sikerült is találnom pár embert azért akik le állnak velem. Megjegyzem nem komoly kapcsolatot kerestem.. Az egyikkel már több mint 1éve tartom a kapcsolatot. És amikor oda kerül a sor, hogy találkozunk az önbizalom hiányom rögtön elmúlik.. Szóval akarat erő! Kitartás!
19/51 A kérdező kommentje:
127kg
2013. márc. 18. 09:16
20/51 anonim válasza:
Életmódváltás kellene. Napi 1 óra séta, zöldség, gyümölcs, hús. Hanyagold a cukros ételeket,kenyeret,pékárut,colát. Sok víz!!! Nem azt mondom, hogy koplalj csak egyél rendesen kis adagokban. És a nasit felejtsd el egy időre. Hidd el egy kis változtatással is sokat érnél el. Ha esetleg van kérdésed, írj nyugodtan üzit. :) És sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!