Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy csaj járt már 2 haverotokkal is, attól még járnátok vele, ha nagyon bejön?
Navorski: Ezeknek a sorozatoknak szórakoztatniuk kell. Nem kell egyiket se halálkomolyan venni. De ha a Gyagyások Köztre ránézek már az életerőmet szívja szinte, annyira negatív az egész...
Ellenben a Jóban Rosszban fele annyira gagyi, de még így is vicces tud lenni.
értem én.. szórakoztatniuk kell, de sokszor nem megy nekik, mert annyira szarok
persze azért néha jókat röhögök, de igazán nem tudom élvezni egyiket sem
azt a fost én sem nézem, de egyszer már meg fogom.. nagyon istenítik
a reklámokból viszont nagyon erőltetettnek tűnik
Igen, a Lali kemény!!
Holnap du fél 3 körül is lesz ismétlés:-)
Mekkora szemetek vagytok,hogy szegény kérdező kérdésénél beszélitek meg ezeket!:D
Egyébként szerintem..előbb ismerd meg jobban a pasit..Lehet,hogy ha jobban megismered,akkor nem is lesz szimpatikus,vagy találsz benne egy olyan tulajdonságot,ami miatt kiábrándulsz belőle..Ne görcsölj rá rögtön ennyire.:)
A 2 haveron ráérsz még gondolkozni..majd,ha ott tartotok,akkor esetleg kérdezz rá a srácnál,vagy a haveroknál,hogy nem zavarná-e őket.
Ribancnak biztos nem fog tartani..Minden pasinak kell egy kis kezdőlökés.Ha normális,tökös,akkor majd utána a kezébe veszi az irányítást!:)Kis faluban meg tényleg nincs sok választék..én is tudom.Úgyhogy nehéz elkerülni azt,hogy haverokkal ne szűrd össze a levet.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!