Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy csaj járt már 2 haverotokkal is, attól még járnátok vele, ha nagyon bejön?
Jó téma, de fogalmam sincs, miről beszéltek, mert nem nézem a BK-t. A hasznos válaszokat köszi, várom a továbbiakat.
Az egyik kommentelőnek pedig: nem vettem sehonnan, hogy nagyon bejövök neki. A kérdésben azért szerepel ez, mert csak akkor érdekel a srác, ha nagyon bejövök neki. Ha nem kellenék neki eléggé, akkor nekem sem kéne ő, akkor nincs sok értelme.:)
Akkor nézz bele egy Jóbanroszban részbe.
Kb ha a Barátközt a színvonal -1000 akkor a Jóbanroszban az a színvonal -10000000000000000000000000000000000(...)0000... a századikon.
Jóban Rosszbant időnként nézem, ha épp akkor kapcsolok oda. Sokkal barátságosabb az egész és lehet rajta röhögni is, mert kitalálnak időnként vicces szálakat :)
Erről ennyit :D A Gyagyások Köztöt nem vagyok képes 1 percig se nézni.
én sem vagyok oda érte, de nemigazán bírom ki, hogy ne nézzem
Egyébként meg ha már kritika: Minden szerep le van íródva még a legújabbak is. Mindenkinek van/volt valami piszkos ügye és egyik karaktert sem lehet szeretni. Egyszerűen annyira elcsépelt már a sorozat, hogy nem sok értelme van. Már csak azzal tudják feldobni, hogy a semmiből kitalálnak szerepeket.
" Sokkal barátságosabb az egész és lehet rajta röhögni is, mert kitalálnak időnként vicces szálakat"
Pedig kb. 1000-szer gagyibb és mindenben a "nagy előd" BK-t másolja...
De most van valami Budapest éjszaka vagy mi a hererák na az elvileg még ezeket is alulmúlja. Bár azt még nem volt "szerencsém" látni.
Ez van. Ha már ilyen sorozatokra süllyedtünk le, akkor had nézze mindenki azt, amit ő akar :) Engem a Jóban Rosszban képes szórakoztatni, ha annyira unatkozom.
Arról a Budapestesről ne is beszéljünk, az csak NyalóVilág utánzat. Primitív, érdektelen és a hasonló jelzőkkel ellátott egyéneket vonzza.
a jóban rosszban pedig nagyon rosszul van megcsinálva.. a színészei alulmúlják még a BK színészeit is ami már nem kis teljesítmény
a díszlet nagyon gagyi a világítás színtén, erőltetett karakterek és előadásmódok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!