Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátzónában vagyok vajon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzónában vagyok vajon, vagy akár lehet is belőle valami?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályomban (12.esek vagyunk) akivel az idei évben egész jóba lettem, mert egymás mellé ültünk fakultáción. Korábban a semmi-extra viszony volt köztünk, ha épp olyan volt elbeszélgettünk, táncoltunk az iskolabálon, ő is akart táncolni velem, de mondom, tényleg semmi extra sem volt.

De idén tényleg "közelebb" kerültünk egymáshoz, ölelget, órán a vállamra hajtja a fejét, beszélgetünk, érdeklődik felőlem, közös képek meg ilyesmik. Fogadtunk is tegnap, hogy elmegyünk jégkásázni ha ez vagy az történik, a tét az hogy ki fizet.

Motoszkál bennem, hogy házi nyúl meg minden, de igazából lehet hogy megpróbálnék valami randizgatást vele, lehet-e belőle valami. Csak tavaly egy hasonló helyzetben nagyon megjártam, és most nem tudom, mi ez. Azt meg nem akarom, hogy kiderüljön hogy ő nem akar semmit, és emiatt ez a viszony amink van tönkremenjen.

Szóval szerintetek csak barátkozni akar és jóba lenni velem, vagy tegyek a későbbiekben egy randirahívás próbát?

18f

2013. márc. 14. 17:25
 1/5 canadafan ***** válasza:
Másokkal szemben milyen a viselkedése a lánynak? Jellemző ez a közvetlenség és testi kontaktus amit veled szemben tanúsít?
2013. márc. 14. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Van még egy srác az osztályban akivel elég jóba van, sokat beszélgetnek, de ő szerintem tényleg csak a haverja. Plusz párhuzamos osztályból is láttam egy sráccal dumálni. De hogy ölelgetett volna másokat, még nem láttam. Majd figyelem.
2013. márc. 14. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg lazán randira hívni. Nem komolyan, görcsölve, hanem csak úgy dobd fel az ötletet, és akkor, ha nem is jön össze, akkor sem olyan kellemetlen, mintha nagyon nekifeszültél volna. sok sikert!
2013. márc. 14. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:

ha csak veled csinálja ezt és más fiúval nem akkor mire vársz?

hívd el helyekre, lehet hogy elmegy lehet hogy nem. ha nem akar akkor ő valószínüleg nem akar semmi többet egy meleg barátságnál

15/F

2013. márc. 14. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre szerintem mindenképp megvárom mi lesz abból a jégkásázásból. Azután csak okosabb leszek, nem?
2013. márc. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!