Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Végre van egy csaj, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre van egy csaj, aki jóképűnek tart. Erre az ország legtávolabbi pontján lakik, hogy lehet így randi belőle?

Figyelt kérdés
kb 1 éve senki nem tartott jóképűnek,aki nem él párkapcsolatban...

#ukbv
2013. jan. 10. 21:35
1 2
 1/13 ktk312 ***** válasza:

Hagyjad! Én is azt teszem :D

Bármennyire nehéz is :S

2013. jan. 10. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:

félúton találkoztok

a távolság nem lehet akadály...

2013. jan. 10. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Szintúgy vagyok én is. Hát más választásod nincs, minthogy beletörődsz.
 4/13 A kérdező kommentje:
hát 450 Km talán kicsit akadály.
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm középiskolában 550 kilométerre lakott tőlem, másik országban(én sem Magyarorsázgi vagyok, ő sem). Szimpla barátként látogattam meg, de a "pasi"-jaként jöttem haza.;) Szóval meg lehet azt szervezni.

(igaz, fél év alatt feladta a csaj a nehézségeket. De azé szép volt)

2013. jan. 10. 21:38
 6/13 Hanariko ***** válasza:

Hát sajnos sokszor lehet akadály, és sztm sincs értelme nagy távolsággal kapcsolatit kezdeni.

Egyébként annyira ráfeküdtél erre a jóképű jelzőre... egy fiú/srác/pasi nem csak tipikusan jóképűként lehet vonzó.

2013. jan. 10. 21:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Akár lesz belőle valami akár nem,azért jó érzés tetszeni.Mármint most.Régebben is tetszettem 1-2 csajnak,de volt az egyik,akivel évekig voltam,és ő óta senkinek,kivéve most 1et,aki szép is ráadásul.
2013. jan. 10. 21:41
 8/13 A kérdező kommentje:
6os,persze hogy "rá feküdtem" ha egyszer olyan ritkán kapom meg.És jót tett az önbizalmamnak.
2013. jan. 10. 21:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Murphy bácsi ismét akcióban.
2013. jan. 10. 21:49
 10/13 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nem érdemes igazából. Ha nem vagy vele, az úgyis pokoli. Ja meg messze nem készpénz, hogy össze is jöttök. Az egy dolog, hogy jóképűnek tart. Lehet, ha megszólalsz élőben, akkor nem fogsz neki bejönni. Benne van a pakliban.
2013. jan. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!