Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 19 éves srácnak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves srácnak van esélye egy 35 éves nőnél?

Figyelt kérdés
Vagy ez teljességgel lehetetlen, még akkor is ha egyforma értelmi szinten állnak ? !

2013. márc. 12. 14:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

6.vagyok és igazad van Kérdező. ha szerelmes.agy.nem számítanak a ráncok és az sem ha nem tökéletes. mert a Te szemedben tökéletes! :)

viszont abban van igazság h csúszhat egy baba...még a védekezés mellett is. szóval gondold át. persze nem szabad ezen parázni ^^

2013. márc. 15. 11:26
 22/32 A kérdező kommentje:
Oké, felesleges ennyire mélyre menni, mert valószínű eleve nem kezdene egy 35 éves nő velem...
2013. márc. 15. 18:39
 23/32 anonim ***** válasza:

6. :)

azt h kezdene-e veled azt én nem tudhatom. csak annyit tudok amennyit Te leírsz. bárhogy is alakul szurkolok h számodra jó vége legyen. örülnék ha majd írnál a fejleményekről akár üzenetet vagy ide a kérdésed alá is.

Üdv.: 6-os.

2013. márc. 15. 21:34
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy lesz bármi is, férje van stb, ha meg csak beszélgetek vele, stb, akkor képtelenség elérni bármit is...
2013. márc. 15. 21:36
 25/32 anonim ***** válasza:

Ha egy lany irna ki ugyanezt a tanararol,mindenki ribancozna.

Teged meg meg biztatnak is arra,hogy egy ferjes not kefelj meg.

Ilyenkor latszik,hogy mennyire sut a rosszinudulat,az irigyseg es a himsovinizmus az itt valaszolokbol.

A kerdesedre valaszolva:Ha o is benne van,akkor hajra.

Kozepsuli utolso eveben en is osszejottem az egyik tanarommal.

De nem lehet,hogy ez nalad csak egy tipikus tini vagyalom?

Bocsi,de az irasod alapjan eleg eretlennek tunsz,meg,ha mast is hiszel magadrol.

Ha megsem igy van,es kelloen intelligensek es erettek vagytok ahhoz,hogy tisztazzatok egymassal a szandekaitokat,es megfelelo diszkrecio mellett elvezzetek egymas tarsasagat,akkor mukodhet a dolog.

De neked kellene erezned,hogy mennyire hajlik a dologra,es ha igen,a megfekelo pillanatban,alkalomkor kezdemenyezni nala.

2013. márc. 16. 00:48
 26/32 anonim ***** válasza:

6. :)

hát utolsó igazad van. ha én tettem volna fel a kérdést már rég megköveztek volna virtuálisán h mit képzelek magamról mert én ahogy már írtam egy fenti kommentemben ugyan ilyen helyzetben vagyok csak én egy lány(nő!) vagyok. mert ugye ha egy lány szerelmes a tanárába akkor az csak azért lehet mert a lánynak viszket a p.nája vagy jobb jegyet vagy esetleg a tanár egy pedofil g.ci és tüzes vas kéne a seggébe. pedig esetemben nem így van(!!) ráadásul még a tapasztalaimhoz mérten a legjobb és legészszerűbb tanácsokkal láttam el a Kérdezőt.

2013. márc. 16. 05:42
 27/32 A kérdező kommentje:
Én érett gondolkodású ember vagyok, a tanárom nem tanít érettségi tantárgyat, csak ilyen beszélgetős órát tart, ahol egymást ismerjük meg órán... nem lehet megbukni sem a tantárgyból... Nem mint érett nő jön be, hanem mint nő... tehát nem a tapasztalata miatt "izgat" hanem mert kedvelem ezt a nőt, és vonzó...
2013. márc. 16. 14:29
 28/32 anonim ***** válasza:

6.

azt eddig is tudtam h nőként nézel rá....

viszont nem értelek Kérdező!

egyszer azt írod h minden ilyen meg olyan jó aztán meg h inkább hagyjuk meg össze vissza minden. nem akarlak bántani mert nem is ismerlek csak nem értelek. :/

2013. márc. 16. 15:45
 29/32 anonim ***** válasza:

Kerdezo,nolj fel.

Magad sem tudod,hogy mit akarsz,gyerek vagy meg.Hiaba gondolod az ellenkezojet.

2013. márc. 16. 19:22
 30/32 anonim válasza:
Ez nem kérdéses hogyne lenne:D csak keményen oda kell tenned magad:D
2013. márc. 17. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!