Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélye van a csajoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van a csajoknál egy ilyen srácnak?

Figyelt kérdés

Szóval az átlagnál nagyobb fejjel vagyok megáldva.

Hasonlitok olyasmi vagyok mint Sebestyén Balázs de nem vagyok olyan magas 165-166 vagyok

2012. nov. 14. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
165-166 centisen gyakorlatilag semennyi.
2012. nov. 14. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:
ez nem valami jó hir. és ha kigyúrom magam?
2012. nov. 14. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:

A lányok nem szeretik ha egy fiú kisseb náluk és azt se ha úgy néz ki mint 1 izomkolosszus

Szoval a fejeddel nem lenne baj csak magasabbnak kene lenned

2012. nov. 14. 15:53
 4/9 A kérdező kommentje:
én nem is akarok magasabb barátnőt max akkora legyen mint én azaz 166 körül vagy kisebb. De azt vettem észre hogy ők is inkább végig sétálnak az utcán és viccesen néznek ki magukat mutatva egy 180-185cm-es gyerek mellett mint hogy egy alacsonyabb gyerekkel jöjjön össze
2012. nov. 14. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha kigyúrod magad, akkor sem. Ilyen magassággal max akkor lehet bármi esélyed, ha nagyon jóképű v gazdag vagy. Minden lánynak magas pasi kell, még a legkisebbeknek is.
2012. nov. 14. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
ha a stílusod is olyan mint Balázsnak, akkor van esélyed a csajoknál. persze azért szerezzél be egy új Audi A7, biztos ami biztos és két kézzel szórjad a pénzt akárhova is mész.
2012. nov. 14. 18:12
 7/9 anonim válasza:
Balázsnak Q7-e van
2012. nov. 14. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:

„A kérdező kommentje:

én nem is akarok magasabb barátnőt max akkora legyen mint én azaz 166 körül vagy kisebb. De azt vettem észre hogy ők is inkább végig sétálnak az utcán és viccesen néznek ki magukat mutatva egy 180-185cm-es gyerek mellett mint hogy egy alacsonyabb gyerekkel jöjjön össze”

A második mondat kiverte nálam a biztosítékot! És ha szereti azt a magas srácot/férfit az adott lány/nő?! Nem gondoltál már arra, hogy az adott személyt nem érdekli, hogy mennyivel magasabb a párja, mert SZERETI?!

2013. jan. 26. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: de aki nem elég magas, abba egy lány se tud beleszeretni.
2013. jan. 26. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!