Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok olyan sráccal, aki rendes, izmos (nem konditól), de tyúkmellkasa van? Mennyire zavarna titeket ha egy srácnak tyúkmellkasa van?
értem, engem nagyon zavar, bár nem vészes,remélem lesz egyszer egy barátnőm, most még csak 13 éves vagyok,
és kezdtem aggódni,hogy emiatt nem fog egy lány sem szeretni :/
de megnyugtattatok :)
köszönöm
Miért lenne baj, ha kondizik? Az nem másféle izom, az izom maga nem tudja, hogy épp mi terheli, súlyzó vagy talicska.
Vannak szellemi munkát végző emberek, akik nem fizikailag dolgoznak, nekik lenézés jár, ha izmos testet akarnak?
nem úgy értettem, hanem hogy nem tervezem hogy kondizok,de az osztályban én vagyok a legerősebb fiú.
és a lányok többségének amúgy sem tetszik a hatalmas duzzadó izom.
Nekem tyúkmellkasom van. Barátnőm egyszer hozta szóba még amikor nem tudta mi az. Elmondtam neki és részéről le volt zárva.
Amikor kicsit "fikáztam" magam emiatt azt mondta, hogy ő így szeret és legalább egyedivé tesz :) Szóval egy értelmes lány nem fog ezen fennakadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!