Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 19 éves srácnak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves srácnak van esélye egy 35 éves nőnél?

Figyelt kérdés
Vagy ez teljességgel lehetetlen, még akkor is ha egyforma értelmi szinten állnak ? !

2013. márc. 12. 14:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

a 6. vagyok. nekem is van hasonló esetem én az ofőmebe vagyok szerelmes(ffi). viszont engem tanít szóval várnom kell amíg elvégzem a sulit. most 11.be járok. :)

nincs se gyereke se családja :3

ha a te jelöltednek van akkor azért már el kell gondolkodnod h megeri-e belenyúlni egy ilyen kapcsolatba. persze ez a te döntésed de gondold át alaposan. sok sikert! :))

2013. márc. 12. 15:52
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszi, de igazából maximálisan illene hozzám ez a nő... és elképeztően szexi... :D Tényleg ilyen 10/8-as nő... Még az illata is vonzó ! Stílusosan öltözik, és fiatalos ! Bármiről eltudok vele beszélgetni stb...
2013. márc. 12. 15:55
 13/32 anonim ***** válasza:

megint a 6. :)

érzed azt h ő is vonzódik hozzád?

és ha igen akor csak szexuálisán vagy látsz/érzel rajta mást is?

ha gondolod írj nyugodtan üzenetet és segítek ha tudok. én is ebben a helyzetben vagyok csak ugye én lány vagyok. :)

2013. márc. 12. 16:12
 14/32 A kérdező kommentje:
Olyan fura... Néha bókolok neki, és ilyesmi, és ha meglátom őt, akkor ő mindig "felkapja a fejét" és rám külön köszön, vagy ha elmegy mellettem, akkor megállít beszélgetni ! Végigsimítja néha a vállam, őőő ilyesmi.... Sok ilyen apróság ! Kiszokott hívni az osztályból, külön beszélgetni, vagy megkért, hogy kísérjem el valamerre a suliban ! :D Sok dolog van, aztán lehet hogy csak szeretetből csinálja, de szerintem én is vonzódom hozzá, még ha nem is úgy áll hozzám... nem tudom.. ez csak megérzés...
2013. márc. 12. 16:18
 15/32 anonim ***** válasza:

6. :)

hát én is így vagyok és azt gondolom h nem ehet véletlen h pont veled viselkedik így. választhatott volna bárkit de ő pont TÉGED választott. biztos szimpatizál veled és ahogy viselkedik érintések meg stb biztos h nem vagy közömbös neki. szerintem miután végeztél a suliba(érettségi) menj vissza hozzá meglátogatni és ebből fogja tudni h mit akarsz ;)

2013. márc. 12. 18:50
 16/32 A kérdező kommentje:
Közömbösnek nem közömbös ez egyértelmű, de ki tudja... biztos csak barátnak tekint !
2013. márc. 12. 20:58
 17/32 anonim ***** válasza:
talán igen. de sosem tudhatod h lesz-e belőle egyszer valami komoly :)
2013. márc. 13. 05:49
 18/32 A kérdező kommentje:
Hozhat az élet meglepetéseket... :D
2013. márc. 13. 06:18
 19/32 anonim ***** válasza:

Van esélyed. De nem tudom hogy ezt komolyan gondolod e.

Tegyük fel, valami oknál fogva becsúszik egy baba, akkor mit csináltok? kb. 36 évesen megszüli, te leszel kb. 20... Kicsit gondolkodjatok el, hogy erre tényleg szükség van e. Bár nem tudom mit tartasz vonzónak egy 35 éves nőben ennyi idősen. Pár év, és kezd ráncosodni, szerintem neked sem ez kell:)

2013. márc. 14. 18:59
 20/32 A kérdező kommentje:
Baba nem csúszik be, ha védekeztek... egyébként nem igazán lényeg, hogy ráncosodik-e valaki vagy nem, ha szereted...
2013. márc. 15. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!