Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves srácnak van esélye egy 35 éves nőnél?
a 6. vagyok. nekem is van hasonló esetem én az ofőmebe vagyok szerelmes(ffi). viszont engem tanít szóval várnom kell amíg elvégzem a sulit. most 11.be járok. :)
nincs se gyereke se családja :3
ha a te jelöltednek van akkor azért már el kell gondolkodnod h megeri-e belenyúlni egy ilyen kapcsolatba. persze ez a te döntésed de gondold át alaposan. sok sikert! :))
megint a 6. :)
érzed azt h ő is vonzódik hozzád?
és ha igen akor csak szexuálisán vagy látsz/érzel rajta mást is?
ha gondolod írj nyugodtan üzenetet és segítek ha tudok. én is ebben a helyzetben vagyok csak ugye én lány vagyok. :)
6. :)
hát én is így vagyok és azt gondolom h nem ehet véletlen h pont veled viselkedik így. választhatott volna bárkit de ő pont TÉGED választott. biztos szimpatizál veled és ahogy viselkedik érintések meg stb biztos h nem vagy közömbös neki. szerintem miután végeztél a suliba(érettségi) menj vissza hozzá meglátogatni és ebből fogja tudni h mit akarsz ;)
Van esélyed. De nem tudom hogy ezt komolyan gondolod e.
Tegyük fel, valami oknál fogva becsúszik egy baba, akkor mit csináltok? kb. 36 évesen megszüli, te leszel kb. 20... Kicsit gondolkodjatok el, hogy erre tényleg szükség van e. Bár nem tudom mit tartasz vonzónak egy 35 éves nőben ennyi idősen. Pár év, és kezd ráncosodni, szerintem neked sem ez kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!