Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek fogok találni valakit, akinek ilyen külsővl is kellek?
Ha igényes, és ápolt vagy, akkor biztosra tudom mondani, hogy azoknak a pasiknak nem fogsz csak bejönni, akik a külsöségeket tartják szem elött.
Ezzel nem akartalak megsérteni ne értsd félre, de a kép stílusából látszik, hogy te is külcsiny-közpuntú vagy, és ha hasonló pasit akarnál magadnak akkor kevés az esély...
de rendes párkapcsoaltra neked is ugyanannyi esélyed van, nem több, nem kevesebb, mint egy átlagos lánynak :)
nem sokat látni, de szerintem jó ez még attól, hogy van egy kis felesleg
már ahogy kilehetett venni a képből...
elmész futni.minden nap 2-3 km-t.
nem eszel este 6 után, nem nasizol, és voiláá : lesz pasi.
ja,és rádférne egy stylist mert ez így nagyon nem oké....nem is értem,hogyhogy nem látod...
Őszinte leszek jelenleg biztos h nem jönnél szóba.....
Járj edzőterembe, fuss heti 3-4 alkalommal kajálj egészségesen mármint reggel mehet a szénhidrát meg még ebédre is viszont délután már vegyél vissza belőle magas fehérjetartalmú ételeket fogyassz lehetőleg és ne igyál agyoncukrozott üdítőket, energiaitalokat, ne egyél édességeket, kerüld a cukros dolgokat hidd el a futástól beindul majd az anyagcseréd jobban tudod égetni a kalóriákat mellé ha eljársz konditerembe felszedsz egy kis izmot akkor meg még jobban ég majd a kalória, zsír......addig amíg nem teszel meg mindent a külsődért ne is várj jó képességű srácokra :)
most kötsög leszek, de nem értem miért jobb reményedni, mint rászánni magad a változásra, ha jól csinálnád 1 év alatt alkattól függően 16-18 kg is lemehetne...
írj a sport rovatba, ott segíteni fognak. továbba sasafitness.hu, lifetilt.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!