Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen, mit csinálnátok azzal a pasival, akit elkísérte az anyukája az első randin?
A srácnak kell intézkedni de ha nemteszi hagyd a francba örökre anyuci pici fia lesz és nem azért mert nem képes kiszabadulni hanem mert nem engedik... ha a gyerekkel nincs gond akkor az annyával van nagygond... 25 éves az egyik tulzás...
elkisér a randira a 2. túlzás
engem azis idegel ha megkérdez midnent muterom... mikor végzel suliba mikorrajösz haza stb 20/F ÉS ő is túlzásba viszi.. na most akkor a 25 éves srácnál...
16-nak
Igen én is pontosan erre gondoltam, mert eddig 1 nő volt az életében és igaz elég csúnya szegénykém, de eszméletlen aranyos figyelmes, nagyon szerethető, olyan jófiús és egyébként nagyon szimpatikus, más baj nem volt vele, csak ez volt baromi furi nekem
Borzasztó rossz tapasztalataim vannak anyuci pici fiaival. Kedvesek, rendesek először, de soha nem te döntesz a kapcsolatotokról majd, nem is ő és nem is ti együtt, hanem a háttérben az anyuka irányít. Amíg úgy viselkedsz és azt csinálod, ahogy és ami neked tetszik és mindig ő lesz az első helyen, akár veled szemben is, addig nem is lesz semmi probléma a kapcsolattal...
Jó, én nem ismerem a srácot, nem akarom megítélni ebből, de nekem nagyon ezek a tapasztalataim, úgyhogy én menekülőre fognám (bár régebben tényleg így tettem volna).
Ez így tényleg gáz. Még ha az elején ott volt max. fél percig, azt mondom, még oké is lehet, de ez így durva azért. Mert ugye az a srác dolga lenne. Önmagában nem lenne baj, ha együtt mennek ide-oda, ha úgy alakul, és esetleg oda is elmegy vele, mert úgy vannak a közös programok, de talán még a bemutatkozás is sok, hogy neked bemutatkozott.
Szerintem elbeszélgethetnél vele erről a dologról, mindig elkíséri-e, randira is elkíséri-e, milyen vele a viszonya, stb. De persze úgy beszélgess vele erről, h ne vegye rossz néven, ne érezze úgy, h ezt kritizálod, csak érdeklődj, és ha akar, akár kipakol neked. más kérdés, h a kipakolás mennyire jó dolog egy párkapcsolat elején. de végülis kérdezgethetnéd erről a srácot, az anyjával való kapcsolatáról, kérdezheted, ez zavarja-e, adhatnál neki tanácsokat, stb. de mindezt azért finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!