Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam magam beleesni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam magam beleesni a srácba? (22/L)

Figyelt kérdés
Tudom a srácról, hogy volt már neki több hosszútávú kapcsolata, és volt neki egyéjszakás is, és tudom hogy mennyire fontos neki a szex. Haverok voltunk, akkor egy rendes, kedves fiúnak ismertem meg, és mióta randizgatunk, méginkább kedvelem, nagyon jó társaság. Csak nekem ő az első, eddig még soha sem jártam senkivel, ő meg tudja hogy "Mi kell a nőknek" lehet csak ki akar használni vagy ki tudja. De kezdek beleesni. Csak valahogy az eszem és az óvatosság mást mondd....
2013. márc. 7. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
pont vele kezdeni tényleg, nem biztos, h jó ötlet. persze bármi lehet akár ebből is, de nincs garancia arra, h ő megváltozott, és h pont most fog megváltozni.
2013. márc. 7. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért ha tényleg olyan rendes-kedves és már rég haverok vagytok, akkor csak tudja rólad, hogy ő lenne az első, nem? És így már elég nagy pofa kéne a kihasználásoz. Persze lehet én vagyok a naív... megint...
2013. márc. 7. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
1. voltam. igaz, 2. van benne igazság. csak nekem az a fenntartásom, h az a srác nem változik meg csak úgy. ha ilyen volt, ilyen marad, hacsak nem történik vmi, de nem tudjuk garantálni, h történjen is.
2013. márc. 7. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, ez egyértelmű, hogy garantálni semmit sem lehet. 2. voltam.
2013. márc. 7. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyd!De azért használj biztosítókötelet!:D
2013. márc. 7. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:

most ha azt mondom igen akkor mi lesz? és ha azt, hogy nem?

:D

2013. márc. 7. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!