Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác, de neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, de neki a barátnőm tetszik. Hagyjam az egészet? 15/L

Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk, és nagyon tetszik év eleje óta. Eddig tudtam, hogy bejön neki valaki, de az a csaj szinte elérhetetlen, megnyugodtam, gondolván, hogy úgyse jönnek össze (jó, gonosz vagyok, na xD). De most mesélte egy ismerősöm, aki osztálytársa ennek a fiúnak, hogy a barátnőm tetszik neki, aki gyönyörű lány, viszont hülyének tartja a srác, de akkor is, mellette nem tudok versenybe szállni. Viszont a barátnőm még engem akart a fiúval összehozni, és azt gondolja, hogy a fiúval csak jó barátok, semmi több. Nekem a fiú tetszik, de nagyon. Hagyjam az egészet, vagy azért még próbálkozzak úgy, hogy tudom, hogy úgyse lenne esélyem a barátnőmmel szemben? Vagy ha próbálkoznék, hogy szólítsam le, vagy ilyenek? Elvileg ismerjük egymást, de sulin belül nem köszönünk egymásnak, max utcán... koleszos, és sokat vagyok ott is, keressem esetleg a szobájában?
2013. jan. 31. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Hagyd az egészet.

Ne keveredj bele

2013. jan. 31. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a barátnődnek úgysem kell, miért ne? Egy próbát mindenképp megér, legrosszabb esetben nemet mond, majd jön a következő.

Mikor találkoztok, pislogsz rá szépen, feltűnően.

Ha meglátod egy bármilyen távoli ismerőssel, társasággal beszélgetni, akkor odamész hozzájuk, és neki is köszönsz. Onnantól már köszönőviszonyban vagytok, és leszólíthatod bárhol. Na ez így kicsit túl van egyszerűsítve, de ez a lényege.

2013. jan. 31. 19:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Elég önbizalomhiányos és pesszimista vagyok, de remélem meg merem szólítani :D
2013. jan. 31. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már egyszer feltetted! Ott is írtam de akkor ide is leírom! SZTEM felejtős!
2013. febr. 1. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!