Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Csábítsak vagy hagyjam békén?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival akinek kiderült van barátnője de külföldön.Az eszem tudja mit kell tennem de sajnos a szívem már nem azt csinálná.Egyik azt mondja hagyjam békén.A másik meg azt hogy próbáljam elcsábítani.De nem tudom melyik utat válasszam?Hogyan is tudnám én elcsábítani őt?2013. febr. 21. 11:04
1/7 anonim válasza:
Döntse el ő hogy mit akar. Ha zavar a távkapcsolata akkor mond meg neki hogy nem szeretnél egy olyan kapcsolatot amelyikben 3-an vagytok.
2/7 anonim válasza:
Azt fogják mondani, ne tedd...csak figyelj!
Ismerem az érzést. Én azt vallom:
SZERELEMBEN, HÁBORÚBAN MINDENT SZABAD!
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ilyenkor magaddal kell foglalkozni,nem a másik nővel. Ha a férfi meginog(ott) akkor úgysincs értelme annak a kapcsolatának,mert nem szereti igazán. Sok sikert
4/7 Kései Sirató válasza:
Ha tetszik, adj bele mindent, különben is lehet, hogy a külföldön élő másik nő nem fog többé haza jönni, kis esély van arra, hogy működjön egy távkapcsolat. SZóval hekllyzeti előnyben vagy, légy ügyes!
5/7 A kérdező kommentje:
Igen de már annyira nem tudom mit tegyek hogy nem tudom hogyan is csináljam?Kicsit taktikázni kéne de hogyan?
2013. febr. 21. 11:16
6/7 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele őszintén.
7/7 anonim válasza:
Ezt már neked kell tudnod.. Na meg amûgy is le vagyok pontozva,úgy hogy nem is mondok inkább semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!