Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek hogy tekint rám?

Figyelt kérdés

Egy lány, a volt oszttársammal elég sokat beszéltem msnen, a múltkor meg összefutottam vele, és jól elbeszélgettünk :P Azóta aszem 2 szer beszéltem vele msnen, most meg elkértem a mobilszámát, amin elég sokat gondolkodott hogy megadja e, és azt mondta ha nem hivogatom, akkor megadja :) Ez a ne hivogassam mit jelent? És utána meg elég "passzív" lett, vajon megijedt, hogy többet akarok mint egy barátság?

Tervezem hogy küldök neki smst, de nem akarom zaklatni, mer nekem mindennél fontosabb :)

15/F

2009. szept. 13. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Hát ezek alapján szerintem kizárólag csak baráti kapcsolatot szeretne és nem többet! Lehet h érzi h bejön neked és te többet szeretnél, de ő fél ettől...legalábbis én így érzem a leírt reakciói alapján. Szerintem beszélned kellene vele erről őszintén. Még mielőtt félreértések lennének!

19/L

2009. szept. 13. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
befosott, talán nem is kellesz neki most. kell egy kis időt hagyni, hogy emésszék magukban a lányok a dolgot. én a bnőmmel 4 hónap alatt, 3 kosárral jöttem úgy össze
2009. szept. 13. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
kislány még, ne várj tőle semmi komolyat.
2009. szept. 13. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
csak barát.
2009. szept. 13. 14:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Elég nehéz beletörődni, de érte megteszem, és remélem h nem rontottam el ezzel a barátságunkat! De szerintem nem mer egy számcsere beletartozik :)

Kössz a válaszokat! Még jöhetnek!

2009. szept. 13. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tekint rád sehogy, csak szóbaállt veled...

Ha ennyire tapadni kezdesz azzal csak ellenszenvet keltesz benne!!

Egy lány nem szokott megijedni max ideges lesz és elküld a rákba!!

Szerintem vegyél vissza, és maradj meg szerény ismerősnek! Mielött hülyét csinálsz magadból!

Világosan megmondta hogy ne hívogasd ne zaklasd, ne viselkedj hülyegyerek módjára!

Viselkedj felnött férfiként, ha pedig már nagyon nem bírod ránts rá kettőt!

Inkább msn-en puhítsd ha van kedve éppen beszélgetni..

A válaszokból úgyis át fog jönni hogy élvezi e a társaságodat vagy sem!!

2009. szept. 14. 03:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Aztán néha megkérdezheted ám azt is néha hogy nem érne e rá találkozni veled pár órára, mert hogy régen láttad és hiányzik meg ilyesmi..

Ha sosem ér rá vagy nincs kedve akkor foglalt a csaj és jó neki a mostani pasija!

2009. szept. 14. 03:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam zaklatni nem vok az a típus ...., az nem a z én stílusom, csak msnen beköszöntem neki és elkezdünk dumálni, érted ..... És amikor találkoztnk, akkor meg már szinte ő jött oda hozzám előbb, mint én :D Tökre igazad van nem fogok magamból hülyét csinálni, h smst küldözgetek, meg ilyenek, majd msnen rá térek a témára :P
2009. szept. 14. 17:55
 9/9 anonim válasza:
ő is szokott msn-en irni neked?ha igen szerintem érdekled barátilag. velem is már volt ilyen csak forditva én voltam a lány.és nekem msn-en vallota be hogy tetszek neki. szerintem te ne ezt tedd mert elég kiábránditó volt azóta se beszélünk mert visszutasitottam és azóta nem ír nekem. szerintem kérdezd meg tőle hogy nincs e kedve lemenni veled.és nem hiszem hogy az sms tul jó lenne mert megmondta hogy ne.remélem sikerül majd valami ;
2009. szept. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!